A sok vízivás lehet ártalmas?
Figyelt kérdés
24. hétben vagyok iker babákkal és mostanában egyre többet iszom. Van, hogy napi 4-5 üveg ásványvizet is (másfél literes).
Szerintetek ez árthat? Vegyem vissza kicsit? Cukor terhelés jövő héten lesz, már arra is gondoltam, hogy azzal lehet gond?
2019. jún. 22. 09:43
1/7 anonim válasza:
Rászoktattad magad a sok folyadékra, meg ugye a melegben eleve többet iszik mindenki. Nagy bajod nem lehet tőle, max az ásványvízzel kell vigyázni, mert elvileg az ásványi anyagokat túl lehet adagolni. Váltogasd a márkákat, vagy igyál babavizet, csapvízet.
2/7 anonim válasza:
Én a cukrom miatt ittam sokat. Amúgy nem tudok sokat inni, de akkor én is rengeteget ittam amikor GSM-és voltam.
3/7 anonim válasza:
Bocs, gdm-es. Átírta a telefon. De nem biztos, hogy attól van. Lehet ettől a melegtől is.
4/7 anonim válasza:
Cukorral lehet gond, a sok ivással jelzi a szervezet. De inkább a meleg miatt ihatsz most sokat. Ha nincs baj a cukroddal, igyál amennyi jólesik, kell a magzatvízhez is. Arra vigyázz, hogy ne egyél sok sót, mert akkor visszatartja a szervezeted a vizet.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még várom a véleményeket. A cukor a jövő héten derül ki. Csak pár napja van amúgy ez, higy ennyit iszok..
2019. jún. 22. 12:04
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem árthatsz vele sőt kell is. De az ásványviezeket tényleg váltogasd, mert nekem pl alig megy le napi 3 liter víz de muszáj vagyok. Megragadt rajtam a sok víz és ahogy elkeztem váltogatni ment is le egy kevéske
7/7 anonim válasza:
Védőnőm szerint elég 3-4 liter max és alacson NA tartalmú legyen. Nekem a vizesedés miatt. Kérdezd meg Te is nyugodtan a Tiédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!