Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ártalmas ez a szorongás?

Mennyire ártalmas ez a szorongás?

Figyelt kérdés

Már éjszaka is azzal gyötörnek az álmaim hogy a párom megcsal.

Amúgy is egész napokat kínzom magam ezzel de még álmomban sem hagy békén.

Éjszaka felkeltem és nem tudtam megnyugodni szorongtam remegtem a félelemtől annyira megviselt..

2018. ápr. 20. 07:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Van ráokod, hogy ezt gondold? Vsinált valaha olyasmit, ami miatt jogosan merül fel a kérdés? Nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagy mondjuk anyagilag? Félsz a babától?

Én ezekre válaszolnék magamban, hogy tisztában legyek a saját érzéseimmel legalább.

2018. ápr. 20. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Várandos vagy amugy? Gomdolom igen,csak elefejtetted kiirni
2018. ápr. 20. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy onbizalomhiánya okozza? Nalam is ez okozta hogy azt kepzeltem megcsal a párom
2018. ápr. 20. 08:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak bekepzelem...😳
2018. ápr. 20. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van rá okod akkor miért ne félnél ettől? Kire ártalmas az, hogy szorongsz? Csak mert ha terhes vagy, a babára nincs nagy hatással, inkább neked rossz. Mondjuk azért remegni a félelemtől, h megcsal, nem normális dolog. Hagyd el ha ennyire zavar, h megcsalt korábban.
2018. ápr. 20. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!