37 hetes vagyok és nagyon kívánom a páromat. Tudom, hogy szeretkezni már ilyenkor nem lehet, de ha csak nyelvvel izgatjuk egymást? Lehet valami baj?
Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 20:47
1/8 anonim válasza:
Nem a szeretkezéssel van itt a "probléma", hanem az orgazmussal, ami hatására megindulhat a szülés.
Ha pl. gumival védekeznétek ( a fertőzések miatt, amik ilyenkor veszélyesek lehetnek), de nincs orgazmusod akkor szabad a szex. Hülyén hangzik, de az orgazmust kell elkerülni.
2/8 anonim válasza:
Szia. Nekem azt mondta az orvosom, hogy nyugodtan szeretkezzünk, gumival, mivel nyitva a méhszájam, nehogy felszálljon valami fertőzés. Az orgazmus nem árt, ezt is az orvos mondta, legalábbis ilyenkor már nem árt. Mi van, hogy naponta többször is szeretkezünk, mégsincs semmi jele, hogy meg akarna születni a baba. Minden jót! 38 hetes kismama.
3/8 anonim válasza:
szia nyugodtan lehet nem lesz semmi baj mi végig szeretkeztünk még az utolsó napokban is mégsem indult be a szülés sőt revittem még 6 napot, a végén már orvosi utasításra szeretkeztünk mert hátha beindul a szülés de hát az én lányaim ráértek mind a kettő 6 napot vitt rá, így hát kiderült hogy akkor születnek meg mikor itt az idő, nyugodtan használjatok ki minden percet amíg neked jól esik addig nem llehet gond
4/8 anonim válasza:
Nyugodtan szeretkezhettek, és orgazmusod is lehet, ha az orvos nem tiltott el!!!! Nem kell önmegtartóztatást gyakorolni, épp elég lesz a szülés után... Hidd el, nem lesz belőle baj.
5/8 anonim válasza:
nem tudom ki mondta neked ezt a hülyeséget! de én még az utolsó napon is szeretkeztem és el is élveztem! a gyerek pontosan jött egészséges kisfiú!
hajrá ugorj rá a párodra :)
6/8 anonim válasza:
Én 38 hetes vagyok és minden nap együtt vagyunk, élvezzük a dolgot, ameddig még lehet. Nekem a doki és a szülésznő egyaránt azt mondta, hogy csak nyugodtan, óvszer sem kell, mert nem a méhszáj védi elsősorban a babát a fertőzéstől, hanem a magzatburok. Amíg az nincs megrepedve, magyarul nem folyik, vagy szivárog a magzatvíz, addig nyugodtan szeretkezzünk, annyi orgazmusom lesz, amennyit csak akarunk. A szülést csak akkor indítja be, ha már itt van az ideje.
7/8 anonim válasza:
Ha nincs valami kizáró tényező, pl nyitott méhszáj, stb, akkor nyugodtan lehet végig szeretkezni, az orvosom is mondta.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én két héttel hordtam túl a babát pedig szeretkeztünk ezerrel pont azért, hogy hátha megindul...Hát nem inditották szóval én is azt mondom csak nyugodtan utána hetekig ugysem lehet és nem is kívánod majd egy darabig!
Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!