Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor vett dolgokat? .2020...

Ki mikor vett dolgokat? .2020 Február 11 re vagyok kiírva . De már úgy vennék dolgokat de még korai szerintem . Csak már vásárolhatnékom van 😁😁

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 10:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
20-as, bár nem nekem szólt, de én is most a Glamour napokon vettem bútort. 20% kedvezmény volt, ami bútornál nagyon sokat számít, mindezt az otthonom kényelméből, mert a kiválasztott boltnál a webshopra is érvényes a kedvezmény :) És már több hónapja kinéztük a bútort, nem vitték előtte feljebb az árát... Szóval ha az ember kicsit figyel, az ilyen kuponnapok hatalmas segítséget jelenthetnek!
2019. okt. 13. 15:21
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Jelentem az egyik február 14es vagyok, tegnap este rendeltünk kiságyat (a másik csak utazó, amit örököltünk), matracot hozzá, meg autóshordozót, mindezt kuponokkal :) (kis kuponfüzet amit a védőnő adott)
2019. okt. 13. 15:45
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

20-as

Remélem potitívabb szemléletben fogod nevelni vagy neveled a gyereke(i)det.

A 21 hetes nagypocakom köszöni jól van / akár a plázában is, de a nagyobb gyerekkel a háti hordozóval is/

Még nagyobb pocakkal a karácsonyi forgatagban rosszabb lenne.

/ modnom úgy, hogy előzőleg 37 hétig ingáztam napi 120 km-t, dolgoztam, tehát kivételesen jól bírom a terhességeimet/

Ahogy írtàk webshop is van.

Nyilván az ember tájékozódik az árakról és nem kamu 20%-kal vásárol..

19.

2019. okt. 13. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!