Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhesség, pozitív...

Korai terhesség, pozitív törénetek?

Figyelt kérdés

Szept.7-én jött meg utoljára és a tesztjeim is pozik. Majd később megyek dokihoz de nagyon izgulok.. annyi rossz történetet hallani..szóval jöjjenek a siker történetek, akikenek első babó és minden rendben volt (főként, hogy a kritikus időszakban megmaradt a baba)

Nekem is első baba lesz.

2019. okt. 7. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek nagyon nagy százalékában marad meg az egészséges baba, végülis nem véletlenül élünk ezen a bolygón 7,5 milliárdan. (amiből szintén csak a kisebb százaléka beteg ember)

Itt a gyakorin csak azért van több aggasztó eset, mert a jó dolgokat ugye nem szokták nagyon megkérdezni, itt pedig problémáról szokott kérdezni az a kis százalék.

Szóval minden rendben lesz, nyugi :)

Persze, hogy aggódsz, de azon kívül, hogy egészségesen élsz és nem emelgetsz nehezet, nem tehetsz semmit. Ha a baba elmegy, az pedig azért van, mert valami baj volt vele eleve. A természet elrendezi.

33 hkm.

2019. okt. 7. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Minden bajom van, tele vagyok férfi hormonnal, amikor anno megnézett egy nőgyógyász akkor peteérésem sem volt.

Viszont mégis teherbe estem spontán, 8 hónap félig meddig próbálkozás után. Hamarabb volt ovum valószínűleg , ezért kb mintha fél évig nem is próbáltuk volna. Kevés lehetőségünk volt együtt lenni. Ovu teszt sosem lett pozitív.

Utána féltem, hogy nem marad meg a terhesség, de azóta is minden a legnagyobb rendben, már 24 hetes vagyok, teljesen panasz és tünetmentes, egészséges babával.

2019. okt. 7. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy teljesen igaza van az első válaszolónak.

Bár én a mai napig emelek nehéz dolgokat, kénytelen vagyok.

2019. okt. 7. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Vannak még pozitív emberek!!! Nagyon köszönöm :) Fel is töltődtem picit :)
2019. okt. 7. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első babámmal a 14. hétig hánytam, se a vitaminok, de még csak a víz sem maradt meg. Munkába nehezeket emeltem, ha reggeles voltam akkor éjszaka kettőkor keltem és mentem dolgozni. 11-12 hetesen leestem a lépcsőnkről. Sajna az utolsó lépcsőfokot elhibáztam, szerencsére a hasam nem ütöttem meg, még sem lett baja a babának. Későbbiekben még gombás fertőzésem is volt 3szor és 38,5 fokos vírusos lázam a végén.

Nyugodj meg, nem lesz gond.

Most várom a második babát 6 hetes vagyok, holnap megyek dokihoz, picit én is izgulok, de remélem a legjobbakat.

Neked is minden jót kívánok!

2019. okt. 8. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

10 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok (rendszertelen, kimaradozó menzesz miatt). Addig mondhatom minden megtörtént velem, amitől a dokik óva intenének. Dohányoztam, rendszeresen alkoholt fogyasztottam (pont fesztivál időszak volt), nehezeket emelgettem, nehéz fizikai munkákat végeztem, futottam, ugrálva tornáztam, rendszertelenül és sokszor egészségtelenül étkeztem, többször szaunáztam... stb. Utólag belegondolva csoda hogy megmaradt a baba.

Más esetekben meg hallani, hiába minden óvintézkedés, vitaminok és egészséges életforma, akkor is elmegy a baba.

Szóval az előttem szólóknak igaza van, amelyik egészséges és életerős, azért kár aggódni, megmarad :)

23 hkm

2019. okt. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!