Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor vett dolgokat? .2020...

Ki mikor vett dolgokat? .2020 Február 11 re vagyok kiírva . De már úgy vennék dolgokat de még korai szerintem . Csak már vásárolhatnékom van 😁😁

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 10:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Február 16-ra vagyok kiírva. Venni pár ruhán kívül még nem vettem semmit, de van egy másfél éves gyerekünk, tőle marad csomó minden (mellszívó, cumisüveg melegítő, elektromos sterilizáló, babamérleg, kád állvánnyal, a ruhák unisex része, mert a nagy kislány, a kicsi elvileg fiú lesz, pihenőszék,adamo hinta). Szóval olyan őrült módon nem is kell vásárolni, néhány új lepedő, textilpelus, törölköző, bababútor az ő szobájába is, pelenka, saját kozmetikai cuccok és még pár apróság.
2019. okt. 10. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
Szülés előtt 3 héttel vettük meg az első dolgot
2019. okt. 10. 13:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szintén február 11-re vagyok kiírva :)

Van olyan, amit már 2-3 hete megvettünk (babakocsi), mert akkor lett rá keret. Ma pl. bababútort fogok rendelni, mert a Glamour napok miatt 20% kedvezmény jár, ami ekkora tételnél nagyon nem mindegy. Ezen kívül kaptunk babaruhákat, bár sajnos muszáj belőle selejtezni. Illetve rokonoktól kaptunk volna olyan cuccokat is, amit én utasítottam vissza, mert annyira elhasznált állapotban voltak. Nálam a 20 hetes ultrahang volt a "lélektani határ", azóta szívesen veszem meg a dolgokat, ha éppen úgy jön ki a lépés :)

2019. okt. 10. 13:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondja meg, hogy korai?

Éb febr 22 vagyok kiírva..

A ruhái jó része megvan.

Kiságy, pihenőszék, meg pár dolog nincs még ( 2. Baba, elsőnél volt ami kölcsön volt itt, kiágy még kell neki...)

Nem görcsölök olyanon, hogy korai-e

A neme tuti

Lányommal addig meg uniszex dolgokat vettünk.

/ babakocsit pl 16-17 hetesen/

2019. okt. 10. 13:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Idén február 18-án szültem. Mindent megkaptunk karácsonyra ajándékba a családtól, rokonoktól, barátoktól. Egyedül babakocsit vettem előbb black friday akcióban.
2019. okt. 10. 13:57
 16/23 A kérdező kommentje:
Kiságy van babakocsit én is majd Black Fridaykor gondoltam sőt mellszivot is a többi apróságot apránként
2019. okt. 10. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is február 14re vagyok kiirva:)

Kiságyat vettük meg eddig meg jó néhány ruhát

2019. okt. 10. 17:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én december elejére vagyok. Nagyon sok mindent kapunk, a húgaim túrtak már pár cuki cuccot (főleg unisex dolgokat, de mióta tudjuk a nemét, már konkrétabban is lehet). Ami fontosabb lehet, az a kismamaruha. Nagyon jó dolgokat lehet túrni, de a Lidl-ben is kifoghatod, akár féláron is az előző hétről megmaradt dolgokat. Te is a hidegben leszel pocakos, a nagy méretű kabátok, amit össze tudsz húzni a hasadon, vállban nagyok lesznek. Mi most találtunk egy H&M-es kismamakabátot, 1500 alatt jött ki a kilós turiban 😁 Figyeld a címkéket, benne szokott lenni a márkajelzés mellett a Mama szó pl. Nekem is azon akadt meg a szemem, nem is a kabáton. Mell alatt össze lehet húzni, meg alul is, nagyon praktikus.

Nadrágoknál meg figyelj arra, hogy a combjánál húzd meg, mert a régiek nem elég elasztikusak, és sok a széles aljú is. Ebből is sikerült egy-két szuper darabot vadászni. Most már, hogy nagyobb a hasam, tényleg sokkal kényelmesebbek ezek. Az egyik húgom lefogyott, tőle sok mindent örököltem, de a sima nadrágok, melegítők, hiába jók rám, ha sokat ülök, eléggé meg tudják nyomni a hasam, és belenyilall, ha felállok. A hetedik hónap táján már jobbak lesznek a kismamagatyók, a szülés után is jók lesznek még.

Szóval gondolj magadra is, babacuccot szerintem úgyis kapsz majd egy csomót 😊 Persze kell saját is, amiben szeretnéd látni 😉

2019. okt. 11. 18:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

12-esre nem hallgatnék

2 okból

Nagypocakkal borzasztó vásárolni, idegeskedni

'Másik: sokkal hamarabb is szülhetsz.

Volt az első gyerekünk él egy kis csoportunk, 6-an.

1. 27 hetesen szült

2. 36 hetesen

3. 36 végén

4. 30 hetesen

5. 38 ( de ezt tudtuk)

Én magam meg 8 nappal tovább vittem.

Csak egy kis létszámú statiszika...

Most pl Glamour hétvégge van de jön a joy napok

Sok dolgot be lehet szerezni

/ jah és egy csomó feleslees dolgot is/

2019. okt. 12. 22:15
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
19: igen a Glamour meg a Joy napok kiváló ötlet. Nagy pocakkal a levegőtlen plázában nyomorogni százezer ember között, hogy megvedd a szart, amit a bolt a múlt héten felárazott 20 százalékkal, hogy most pont ugyanannyiért adja el neked, mint két héttel ezelőtt tette volna. De legalább a sok ostoba pitsa taposhatja egymást. Black Friday ugyanez.
2019. okt. 12. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!