21 hetesen a szabadban lehet hajat festetnem? Szőkére
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 07:52
1/8 anonim válasza:
Persze, de jobb, ha fodrásznál csináltatod.
2/8 anonim válasza:
Nem csak azért nem szabad hajat festeni, mert beszívod az ammóniát, hanem azért sem, mert a fejbőrön keresztül szívódik fel. Én is szőke voltam és mióta terhes vagyok azóta csak melíroztatok, mert az nem érintkezik a fejbőrömmel. Szülés után sem tervezem többet, hogy teljesen szőke maradok, mert így sokkal jobb, természetesebb a hajszínem és nem kell olyan sűrűn fodrászhoz járni:)
3/8 anonim válasza:
1001x re ismét ugyan az a kérdés.....
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=82&keres..
4/8 anonim válasza:
már régen kimutatták, hogy a fejbőrön felszívódó festék mennyisége erősen a nullához konvergál.
Festesd be nyugodtan, csak arra ügyelj, hogy ne szívd be a festékszagot. (Nyitott ablak)
5/8 anonim válasza:
Igen, festhetsz nyugodtan, szabad levegőn a legjobb, mert akkor nagyon jó a szellőzés. Én is festetem a hajam, mert őszül, és semmi gondom. Egyszer majdnem hánytam a szagától, de ennyi. :)
6/8 nini24 válasza:
vegyél ammóniamentes festéket, az nem büdi. de persze így is jól szellőző helyiségben intézd. én ezt teszem:)
30 hetes kismama
7/8 anonim válasza:
bocsi de ammóniamentes festék nem fogja be a sötétebb árnyalatú hajat az pénz kidobás az esetleg akkor jó ha csak élénkíteni akarod a természetes szőke hajat de gondolom itt nem erről van szó ,de nyugodtan festesd rendes festékkel és is szőke vagyok és nincs semmi bajunk tőle mindig nyitott ajtónál ablaknál festi a fodrász nem sok mindent érzek belőle és nem szívódik fel a fejbőrön de ha egy kicsit is tapasztalt fodrászod van akkor neki ezt már tudnia kéne
8/8 nini24 válasza:
Ha eleve szőke volt, akkor befogja az ammóniamentes is :) nekem legalábbis! mármint, ha előtte már festett szőke volt, szóval érted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!