Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos a babám. Problémát...

2 hónapos a babám. Problémát okoz, hogy már elutaztunk a nagy szülőkhöz 2szer és ott is aludtunk. A zajok miatt egy kicsit nehezen aludt el a szabadban, de ártunk neki ezzel?

Figyelt kérdés
De egyébként nem volt probléma, az éjszakát végig aludta és nem volt nyűgös. Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 17. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:

miért ártanátok?

ha még az ott alvás előtt lennétek akkor még érteném,hogy aggódsz,de ha jól értem minden rendben ment.

2011. szept. 17. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert gyereked van, nem kell a négy fal közé bezárva töltened az életedet. Sőt! Neki is kell a kimozdulás, a levegő.

Nem árt az neki, ha a szabadban alszik, ha megvan a kényelme minden téren.

2011. szept. 17. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én anno depis voltam,és a szüleimhez mentem vissza 1-2 hetekre hogy ne legyek egyedül,és figyeljenek rám.Akkor kérdeztem én is a védőnőtől hogy ártok-e ezzel.Azt mondta a babának ott a legjobb ahol én is jól érzem magam.Szóval ha te jól érzed magad,nem ártasz vele.
2011. szept. 17. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a zaj miatt se aggódj,az enyém mellett simán lehetett porszívózni is:-))Míg pici volt....
2011. szept. 17. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
3 hónapos korig nem nagyon zavarják őket a monoton zajok.
2011. szept. 17. 20:55
 6/7 Snapette ***** válasza:
Ha jól alszik és jól eszik, akkor semmi gond. Minden új helyen nehezen alszanak el a babák első éjjel, de ez nem probléma. Én már egyhónapos korában vittem szüleimhez, nagyszüleimhez, nem volt semmi gond soha. Nem ártasz vele neki, mert gondolom, hogy az ilyen alap dolgokra odafigyelsz, hogy ne fázzon, ne legyen melege, ne legyen huzatban, satöbbi.
2011. szept. 17. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Dehogy baj,hadd szokja!!!

Arra figyelj csak,h a napirend ugyanaz maradjon,mint otthon és akkor szeretni fogja!!!

Nálunk is nagyik vidéken,mindkettő.Sokat utazunk hozzájuk,kicsim 2 hós kora óta.Most másfél éves és nyáron volt,h 10 napig is ott aludtunk,m Apa sokat dolgozott,mi meg csavarogtunk.Imádja!!!És bárhol-bárkinél elalszik,nincs gond ebből.Csak a napirendre figyelek nagyon.Bár ha visszajövünk 1-2 nap mire visszaáll,hiányolja nagyon mamát és papát.Szerintem sokkal jobb,ha mentek,ezt szokja meg.Ismerősöm-ott is másfél a fiú-nem mertek elmenni nyaralni,mert még soha nem aludt máshol a gyerek...ez se jó,sőt...Mi júl-ba 4-et aludtunk itthon,erre-arra-ennél-annál voltunk és nagyon élvezte!!!!!Ebbe nőtt bele és szereti,ahogy mi,szülei is ezt szeretjük.

2011. szept. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!