Gyakorló szobatisztával hogy oldjátok meg ha mentek valahova ahol nincs vagy piszkos a wc, és nem tud a szabadban pisilni?
Kislányom gyakorló szobatiszta.
Egyik napról a másikra lett az,és bár úgy tűnik hogy maximálisan megy neki, ha olyan helyre megyünk ahol nem tudom megpisiltetni a szabadban vagy nem tudok bilit vinni,akkor pelust adok rá.
Így volt ez ma is.
Egy bevásárló központban volt dolgunk.
Bementünk egy üzletbe, és szól,hoyg pisilni kell.
Mondta,hoyg a pelusba nem akar,menjünk vécére.
Tulajdon képpen örültem neki, a feladat csak az volt hoyg sos wc-t találjunk.
De amint bementem vele,majd el hánytam magam.
Ráültetni esélyem sem volt, akkor sem lett volna ha van nálam valami amivel letakartom vagy lefertőtlenítem,mert nem volt ülőke!!!!!
Így hát fogtam őt mintha a fűbe pisilne,de a kezem és a ruhája is olyan lett...
Igen,persze valószínűleg még nekem is bele kell jönnöm az új helyzetbe...tulajdonképpen ez volt az első ilyen...
Köszi a választ!
papirbilit hordok magammal. Összecsukva akkora mint a napszemüveg tokom. utána meg eldobod :-D
Amúgy az első időben mi a nagy bilit hordtuk magunkkal :-P
Én is így szoktam, úgy megfogom, hogy ne érjen a vécéhez. Van papírbilink, dm-ben vettem 400 ft-ért, de arra nem ül rá, valamiért nem tetszik neki :(
Ügyesebben fogd, úgy nem lesztek pisisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!