Megtartsam a babát, ha instabil a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Illetve már 43 éves leszek mire megszületik.2019. okt. 5. 09:10
21/25 anonim válasza:
En biztosan megtartanam. Ez nem lenne kerdes a te helyzetedben.
22/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! :) Én a helyedben mindenképpen megtartanám. Valószínűleg ez az utolsó esélyed az anyaságra. Ma már sok nő szül 40 felett, és sokszor egészséges gyereket. Például az egyik ismerősömnek sok idő után sikerült végre, ráadásul két kisbabája is született kis korkülönbséggel 40 felett (50 éves apától). A gyermekvállalás pedig megerősítheti a kapcsolatotokat, hiszen ez egy nagy, közös feladat mindkettőtök számára. Lehet, hogy ez egy stabil kapcsolat lesz, emellett stabilnak tűnő kapcsolatok is véget érhetnek. Minden jót és jó döntést kívánok! :)
23/25 anonim válasza:
Kérdező,érdeklődnék, hogy döntöttél?
24/25 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban még nem döntöttem.
2019. okt. 7. 08:43
25/25 anonim válasza:
Ott a szíved alatt hordozod, én nem lakoltatnám ki! Ne az abortuszon gondolkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!