Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam a babát, ha instabi...

Megtartsam a babát, ha instabil a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Illetve már 43 éves leszek mire megszületik.
2019. okt. 5. 09:10
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem genetikai baja volt a kicsinek, és őt nem is idősen szültem.
2019. okt. 5. 12:05
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem tartsd meg.
2019. okt. 5. 14:02
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
Két egyszerű tartsa meg válasz van, az egyik 0 százalék, a másik 100. A ponzozók megint nem komplettek.
2019. okt. 5. 14:35
 14/25 anonim ***** válasza:
10%
Ne tartsd meg.
2019. okt. 5. 15:00
 15/25 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ezt ne idegen emberek véleményétől tedd függővé. Gondold végig azt, hogy:

- szeretnél-e gyereket?

- el tudnád-e látni egyedül?

Ezután dönts.

2019. okt. 5. 15:47
 16/25 anonim ***** válasza:
93%
Instabil kapcsolatban megfelelően védekeznék. ha meg teherbe esnék megtartanám. Nem lennék képes megölni a gyerekem, akkor sem, ha nem a pont jó időben fogant. Nem ő kérte az életet ti vagytok a felelősek.
2019. okt. 5. 15:56
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Mi történt? Fogalmam sincs hogy lehet egy ilyen borzalmat túlélni épp ésszel!?

Pedig nincs gyermekem, nem is volt.

Neked viszont ha minden igaz sikerült, akkor meg nem is értem a kérdést. Te magad írtad is, hogy szeretnéd. Szerintem nincs min gondolkodnod.

Legalábbis nem ezen.

2019. okt. 5. 19:47
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

Ha anyagilag stabil vagy és érzelmileg is készen állsz az egyedülálló anya szerepre, én megtartanám.

De tényleg csak akkor ha van saját lakásod éa megakarításod.A "nincs"-re nem lehet gyereket vállalni, pláne egyedül.43 évesen egy 0 kapcsolat nem a legideálisabb de az előzményeket nézve igazi áldás, hogy egy baba megadatik neked.

2019. okt. 5. 20:06
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Én biztos megtartanám és nagyon boldogan nevelném fel egyedül, ha úgy alakul. Én mondjuk csak pár évvel vagyok nálad fiatalabb, de nem kérdés, hogy megtartanék-e egy babát.Nem szempont, hogy kapcsolatban vagy sem, mert nincs még és minden vágyam egy gyerek.

A te esetedben ugyan más, de mivel már volt gyereked, feltételezem, hogy akartál valaha, és most egy ilyen ajandékról le tudnál mondani? Én tuti, nem tudnék, de a te döntésed. Sajnálom, ami a babáddal történt. Talán az élet most kárpótol, ha gyod. Írd meg majd, hogy döntöttél!

2019. okt. 6. 00:38
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
Mindenképp megtartanám
2019. okt. 6. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!