Megtartsam a babát, ha instabil a kapcsolat?
Szerintem ezt ne idegen emberek véleményétől tedd függővé. Gondold végig azt, hogy:
- szeretnél-e gyereket?
- el tudnád-e látni egyedül?
Ezután dönts.
Mi történt? Fogalmam sincs hogy lehet egy ilyen borzalmat túlélni épp ésszel!?
Pedig nincs gyermekem, nem is volt.
Neked viszont ha minden igaz sikerült, akkor meg nem is értem a kérdést. Te magad írtad is, hogy szeretnéd. Szerintem nincs min gondolkodnod.
Legalábbis nem ezen.
Ha anyagilag stabil vagy és érzelmileg is készen állsz az egyedülálló anya szerepre, én megtartanám.
De tényleg csak akkor ha van saját lakásod éa megakarításod.A "nincs"-re nem lehet gyereket vállalni, pláne egyedül.43 évesen egy 0 kapcsolat nem a legideálisabb de az előzményeket nézve igazi áldás, hogy egy baba megadatik neked.
Én biztos megtartanám és nagyon boldogan nevelném fel egyedül, ha úgy alakul. Én mondjuk csak pár évvel vagyok nálad fiatalabb, de nem kérdés, hogy megtartanék-e egy babát.Nem szempont, hogy kapcsolatban vagy sem, mert nincs még és minden vágyam egy gyerek.
A te esetedben ugyan más, de mivel már volt gyereked, feltételezem, hogy akartál valaha, és most egy ilyen ajandékról le tudnál mondani? Én tuti, nem tudnék, de a te döntésed. Sajnálom, ami a babáddal történt. Talán az élet most kárpótol, ha gyod. Írd meg majd, hogy döntöttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!