Bejelentsem a terhességemet a munkahelyemen? (még
Véletlen hamarabb elkuldtem.
Szoval meg csak 5 hetes terhes vagyok. Viszont raktarban dolgozom ahol ha egyik nap dobozolok akkor napi 10 orat talpon es fizikailag nem olyan konnyu. Ezert bekene jelentem mert dobozolni nem akarok. Viszont leulni tudok takaritani (hasznalt telefonokat) itt viszont alkoholt es sprayt hasznalunk amit nem szipuzok be teljesen nyilvan de mindig erzem a szagat. Szerintetek lehet karos ez a babara? Esetleg a maszk jo vedekezes?
Orvoshoz csak a honap vegere kaptam idopontot.
*talpon vagyok
A bejelentesen is csak azert gondolozom mert a 12. hetig akar el is mehet meg a baba, es akkor azt szinten mindenkinek az orrara kellene kotni
Milyen idos terhes vagy? Milyen munkat vegzel?
Szerintem minel elobb erdemes jelenteni a munka helyen, hogy ha esetleg szukseges akkor legyen idejuk keresni valakit a helyedre (megha csak keves idore is).
Elso vagyok.
Csak most latom a tobbi reszletet mire elkuldtem a valszomat :)
Ha folyamatos allo munkat vegzel akkor erdemes nekik elmondani es olyan munkat kene adjanak, ami nem annyira megterhelo fizikailag.
Ha a telefonokat takaritod ahogy irtad, akkor oda max viszel magaddal kesztyut meg valami maszkot hogy biztos ne lelegezd be amit nem akarsz. :)
Ha eddig nem volt megerőltető az állás, akkor most, hogy van benned egy 9mmes sejtcsomó, mitől lett hirtelen megerőltető?
A másikra ahogy írták, maszk és kesztyű.
Így van, amit eddig csináltál azt nyugodtan csinálhatod most is, nyilván ha tudod magad kímélni, akkor kíméld: maszk-kesztyű a tisztításnál.
Ha nem vagy rosszul, akkor a bejelentésig nyugodtan dolgozhatsz ugyanúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!