Én dönthetem el, hogy meddig dolgozom?
Te már csak tudod, belelátsz mindenkibe.
Tudod mi a nevetséges? Folyton azt nézni, kit lehetne cseszegetni, ahelyett hogy a magatok dolgával törődnétek.
Budapestre ingázom naponta 80 km--ről busszal. Kettő busszal, amik elég rosszul csatlakoznak, vagy várnom kell a kettő között 1 órát, mert menetidő ide vagy oda, pont lekésem a másikat, vagy rohannom kell a pályaudvaron az egyik megállótól a másikig, pisiszünet nélkül. És ez a rosszabb...
A munkaköröm olyan, hogy otthonról ugyanúgy végezhető. Nyáron pl 3 hetet otthonról voltam, mert a 2 iskolás fiamnak a nyári szünetet valahogy el kellett osztani. Szóval lehet és szoktam is ilyet, és amint a terhességem kiderült, szóltam, hogy októberben leszek utoljára terveim szerint, a végére már 26 hetes leszek, nem öröm a hátra nem mindig dönthető üléseken gunnyadni, wc nélkül, köhögő emberek között. Viszont mivel a céghez macerás megfelelő kompetenciával rendelkező egyént találni, plusz én sem élek meg a táppénzből, mindenki érdekét az szolgálja, ha novembertől az év végéig otthonról töltöm be a feladatom.
Szerintem mindenki egyéni mérlegelése, hogy meddig bírja. Én a 3.terhességem is kvázi problémamentesen élem meg, a mindennapokban nincsen nagy gond. De nagyon rosszul alszom már, zsibbadok a nem tilos pózokban, járok mosdóba éjjel, hajnali fél 5kor kelek, hogy 7re Pesten legyek, összeadva napi minimum 3,5 órát vagyok úton, várakozok üresben további 1 órát, és így este 6ra érek haza, elfáradok. A gyerekekkel ekkor indul el a második műszak. A wc nagy probléma, a derekam is nehezen bírja a félig hanyatt dőlve, lecsúszva utazást, mert dönteni ugye nem tudom. A munkahelyemen pedig szintén ülök. A betegségek most jönnek. A hideg, a sötétben csúszós úton lépcsőzés most jön.
Én a 14 hétig hánytam, de mindent. 45 kilórol ( ami szintén kevés volt a magassagomhoz képest) 42 kilóra fogytam. Vendéglátásban dolgoztam, két vevő között rohantam hányni. Két műszakos munkarend volt. Aki kezdett hajnali fél háromra ment. Márciusban szültem a főnök már októberben kitette hogy eladót vesz fel. Decembertől már nem vállaltam reggeli műszakot majd januárban 31-32 hetesen jöttem el.
Mérlegelni kell hogy mit bírsz, mid fáj de azért elmenni hogy lehessen vásárolgatni nem hiszem hogy megéri.
A 15-ösnek meg 6000 tb nem elég az eü-re de stadionra meg ezekre van pénz ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!