6+4napos vagyok, de tudom a fogantatás idejét, aug 29, így akkor csak 4 hetes, nem? Barnázás és némi vérzés van, kaptam és magne b6-ot, akkor ha 4 hetes embrio még nem is látszik UH-n, mert az egyimen csak petezsák látható
De az fals így..szerintem,mert szivhangot vársz 6 hetesen azt közlik,nyugszik az embrio még nem is látszik mert 4 hetes .
Volt 3 éve egy nehéz vetélés és igen nehezen élem meg ezt így most.
Én pontosan tudtam a fogantatás idejét, szinte percre pontosan, mivel lombik baba. 6 hetesen, ami ha a visszaültetést számolom csak 4 hét, akkor volt szívhang.
Mindenkinek így számolják, hisz a legtöbb nő is félidőben esik teherbe, de az utolsó menzesz első napjától számolódik a terhesség.
Btw 4 hetesen még petezsák se lenne...az 5 hetes kortól látszik. Szívhang meg 6-7 hetesen van. Ne parázz!
6+5-ön vagy fogantatás szerint is....
Áá....
A fogantatást nem tudhatod. Max az aktus darumát, amiből fogant.
Amúgy meg utolsó mensitől számolják, tehat a kimaradó mensi utan 2 hettel mar 6 hetes vagy.
Maga a kis embrió 4 hetes, de orvosilag 6hetes és 4 napos vagy, így innentől kezdve te egy 6 hetes Kismama vagy bárki kérdezi. Tehát mostmar szivhang is valószínű látható, így számold tovább a heteket is, a 12. Heti genetikaira is így kell időpontot kérni.
Ha neked 6 hetesen (mert bizony annyi vagy) csak petezsák látható valószínűleg visszahívott az orvos 1-2 hét múlva kontrollra, hogy megnezze rendesen fejlődik - e magzat
Egyébként egy 4 hetes terhességnél valóban nem látni még semmit de az a fogantatás után 2 héttel van.... Te 6 hetes vagy
Az UH és a menstruáció szerinti terminus különbözhet, ha a fogantatás nem a 14. napon volt.
De amit írtál kort és fogantatást, az alapján a terhesség 6 hetes.
Ha az UH-n 4 hetesnek látszik, az amellett szól, hogy elhalt terhességről van szó.
De majd kiderül, gondolom fogják követni, sokan írták már hogy a vártnál később láttàk a szívhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!