Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » El mennétek orvoshoz?

El mennétek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Sziasztok!15 hetes kismama vagyok.5 napja elég sokat keményedik az alhasam. Méhem nagyon feszül. 2 napja erős szúró érzés társul hozzá! Tudom hogy nő a méhem stb de valahogy aggaszt!magnéziumot szedek de nem mindig segít. Esetleg ti mit gondoltok? Inkább doki vagy ne izguljam túl?!
2019. szept. 25. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel a dokidat, majd ő megmondja, hogy szükséges-e hogy megvizsgáljon. Nekem is volt ilyen, mondjuk csak a 21.héttől,de nekem is azt mondta, hogy a baba és a méh növekedésétől lehet. Pihenés, magnézium. De mindenképpen beszélj az orvosoddal,vagy ha nincs, akkor menj be az ügyeletre,ha nagyon izgulsz emiatt. Én is megetettem, inkább többször feleslegesen, mint egyszer későn...
2019. szept. 25. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Reggel 8ra van idő pontom a dokihoz. Nem magán rendelesre járok így nem tudom felhivni :( de akkor reggel inkább megyek!
2019. szept. 25. 14:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Szia! Esetleg ha olvasod. Voltam orvosnál. Mindent rendben talált. 1 héttel nagyobb a kicsi. Öt idézve gyorsabban nő a méhem és nyúlnak a szalagok az csinál ilyen erős fájdalmat! :)
2019. szept. 26. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon örülök! Igen, az én kisfiam is 2 héttel nagyobb volt :) Boldog babavárást és jó egészséget nektek!
2019. szept. 28. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!