Ti mikor mennétek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Március 22.-én volt az előző menstruációm, 34 naposak a ciklusaim. Április 22.-én halvány,24.-én pedig erős pozit teszteltem,ma vagyok 5+2 hetes. Jövőhét vége vagy az azutáni hét lenne a legjobb? 28 napos ciklushoz nézve ami a tankönyvi,ahhoz még 5 hetes sem vagyok. Szerintetek? A köldököm felett egy ponton fáj egy kicsit ha megnyomom
Félek nehogy valami baj legyen ;(
2017. ápr. 28. 15:13
1/7 anonim válasza:
7 hetes korig teljesen felesleges menni, kivéve ha görcsölsz, vagy vérzel. Addig sokat az orvos sem tud mondani, még szívhang sem lesz akkor talán, és csak végig stresszelnéd az időt a következő ultrahangig.
2/7 anonim válasza:
Az utolsó menstruáció 1. napjától számítják a terhességet, akárhány napos a ciklusod. 26-án betöltötted az 5. hetet. Én kb. 1 hét múlva mennék. A hasadat meg ne nyomogasd! :)
A köldököd felett még semmi nincs.
3/7 anonim válasza:
Az utolsó menstruáció napjától kell számítani a terhességet. Így 6-8 hét körül érdemes elmenni, akkor már látható szépen!
Ha minden igaz akkor igen, most 5 hetes vagy :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor majd csak a betöltött 6.hét után megyek :)
2017. ápr. 28. 15:32
5/7 anonim válasza:
En szemely szerint a betoltott 7 hetes kort preferalom. Akkor mar laikuskent is "jol nez ki" az embrio, tehat ha jo az uh felbontasa, akkor egesz babaformaju es biztosan van szivmukodes is, ha nem csuszott sokat az ovulacio.
6/7 anonim válasza:
Menzesz szerint 7 hetesen főleg hosszabb ciklussal. Nekem is 32 napos volt, nem rohantam amint betöltöttem a 6 hetes kort.
7/7 anonim válasza:
Én akkor telefonáltam, mikor a vérzésem ideje alapján betöltöttem a 6. hetet. Az orvos rákérdezett az utolsó vérzésem napjára, hallgatott (gondolom számolt) és ő mondta meg mikor menjek. Még arra a hétre hívott, 6+4-en voltam, rákszűrést csinált, mert nem volt egy éven belül, megnézte hol tapadt meg, meg ekkor már látszott a pulzálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!