Ti mennétek előbb orvoshoz?
A menstruáció kimaradása előtt 3 nappal már pozitívat teszteltem,és utána való napon is.
Amikor meg kellett volna jönnie, barnás folyásom volt.
El is mentem soron kívül az orvosomhoz. Meg nem vizsgált, úgy se látna semmit, de írt fel napi 3x1 Utrogestant.
Most pont megy szabadságra, így pont 8 hetes leszek, mire megyek hozzá, és meg is tud vizsgálni.
Ti mennétek előtte máshova is? Most 4 hétig bizonytalanságba vagyok, hogy van-e még baba, jó helyen van-e, stb...
nem mennék, tényleg nem látna senki semmit, és már megkaptad az utrót, ennyit tehetsz hogy megmaradjon a baba, mást nem. pihenj és ne stresszelj, minden rendben lesz, én is barnáztam a nemvártkor, és az utro segített, minden rendben lesz.
36hkm
Mi szoptatás miatt csak a pozi tesztek csíkjainak erősödéséből tudjuk kb-re belőni a kimaradt menses idejét. Az orvosom azt mondta, h 5 és fél hetesen már van szívhang, ezért kb 6 hetesen megyek hozzá hétfőn. Ő javasolta így.
Szóval igen, mehetsz nyugodtan máshová.
4. vagyok, 5-nek:
én is erre gondoltam, hogy később fogant, de most nem úgy tűnik, mert a jobb gépekkel készült uh-on majdnem egy héttel nagyobbnak mérték, két különböző helyen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!