Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haton fekves? remelem sikerul...

Haton fekves? remelem sikerul erthetoen leirnom.

Figyelt kérdés
Kismamik, tudnatok segiteni? azt tudom hogy haton nem jo fekudni a masodik trimesztertol, de "ledolni" se szabad? az se tesz jot? a masodik trimeszter vegen vagyok es a vedono mondta hogy a haton fekves nem jo de mindig cask az oldalamra fekhetek, raadasul a bal oldalra? vajon ha cask ugy ledolok a kanapera de nem oldalt akkor is artok vele?
2019. szept. 21. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 20. héttől nem tudtam a hátamon aludni. Irgalmatlanul görcsöltem tőle. Kipárnáztam magam, hogy ne tudjak álmomban a hátamra fordulni és kész. Attól napközben simán leheveredtem a kanapéra a hátamra.
2019. szept. 21. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Érezni fogod, ha nem jó.

Lábyommal a 35. Hétig háton aludtam, utána a csípőmet toltam oldalra picit.

Fiammal már a 16-17. Héten kellemetlen háton feküdni, nem csak aludni

2019. szept. 21. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Fél órát tudok szoptatós párnával is csak az egyik oldalamon aludni, mert iszonyúan elkezd fájni az oldalam és a bordáim. Ilyenkor muszáj hátra feküdnöm és általában el is alszok. Pont leszarom már, aludni nekem is kell :D 23 hkm
2019. szept. 21. 21:53
 14/17 anonim ***** válasza:
De miért nem szabad háton?Én 22 hetes vagyok,de csak úgy jó.Néha a jobb oldalt,mert bal oldalamon nem tudok feküdni.
2019. szept. 22. 02:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

26 hetes vagyok és ugyan az oldalamon alszom el este, éjjel mindig arra kelek mikor ki kell mennem hogy a hátamon fekszem :)

Napközben is le szoktam a hátamra feküdni amíg alszik délután a kisfiam. Úgy vagyok vele ahogy előttem is írták, ha valami nem jó jelezni fog a testem

2019. szept. 22. 08:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Aludj ahogy tudsz. A fiammal pl csak jobb oldalon tudtam, most viszont akar fél hason- hason is, mert nem zavarja a kisasszonyt.
2019. szept. 22. 20:14
 17/17 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!! :)

De miert ha mozog a baba az azt jelenti hogy nem jo neki? nekem minden pozicioban mozog szinte egesz ejjel…:D

2019. szept. 24. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!