Lehetseges hogy sikerul?
Vajon sikerulni fog?
24 eves vagyok es eldontottuk a ferjemmel hogy babat szeretnenk.elmentem nogyogyaszhoz csinaltam egy teljes kivizsgalast mert a menszim bem jon meg csak 2-3 havonta.magas volt a prolaktinom 690 es nem volt ovulaciom 1 es volt a progesteron :(szedtem bromot aztan norcoluttal meghoztuk a menszit majd clostyt szedtem.ma vagyok menszi utan 14 nappal voltam ma dokibal es 4 petet latott 2 nagyot 2 kisebbet.mondta h mennjek vissza majd miutan csinalok tesztet ha megis nem jon meg.lehetseges hogy sikeruljon?
Menzesz után 14 nappal, ha még ki se szabadultak a petesejtek senki nem tud neked mit mondani. Legyetek együtt 2 naponta és ne feszülj ennyire rá. Ha gondok vannak a szervezeteddel, akkor inkább arra készülj, h nem fog elsőre összejönni és akáb fél-1 évet is várnotok kell a babára. Nem törvényszerű, de még annak, akinek stabil ciklusa van is sokszor várhat a babára, mert ugye ez nem úgy jön, h eldöntöttük és hopp már jön is a baba. Minden hónap, amikor minden klappol is 20-30% esélyt ad a sikeres babára. Nekem stabil 28 napos ciklussal, hőmérőzéssel, ovu teszttel figyelt vitaminokkal feltuningolt 3 hónap után sikerült.
Nem mondom, h nem sikerülhet egyből, de ne keseredj el, ha várnod kell. Főleg, h neked a menzeszed úgy kellett gyógyszerrel előidézni... Innentől, hogyan tudhatnád, hogy mikor kellene megjönnie? Elárulom, sehogy. Majd most valamikor megtörténik a tüszőrepedés, utána meg várni kell két hetet, hogy esetleg ha sikerült a megtermékenyítés, akkor beágyazódhasson, és onnantól 2 naponta tesztelhetsz. És ennyit tudsz jelenleg tenni.
Ettől függetlenül drukkolok!
Üdv
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!