Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Haton fekves? remelem sikerul...

Haton fekves? remelem sikerul erthetoen leirnom.

Figyelt kérdés
Kismamik, tudnatok segiteni? azt tudom hogy haton nem jo fekudni a masodik trimesztertol, de "ledolni" se szabad? az se tesz jot? a masodik trimeszter vegen vagyok es a vedono mondta hogy a haton fekves nem jo de mindig cask az oldalamra fekhetek, raadasul a bal oldalra? vajon ha cask ugy ledolok a kanapera de nem oldalt akkor is artok vele?
2019. szept. 21. 16:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell túlizgulni ennyire. Éjjel ne aludj a hátadon, ennyi.
2019. szept. 21. 16:38
 2/17 A kérdező kommentje:
vagyis kismamik es anyukak ugy ertettem...vagyis igazabol barki akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban...Koszi!! :)
2019. szept. 21. 16:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem ártasz vele. Ha valami nem jó a magzatnak úgyis elkezd izegni mozogni
2019. szept. 21. 16:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem feküdj úgy, ahogyan kényelmes a gyomrodnak, tüdődnek, babádnak, gerincednek :)

Én 3. trimeszterben vagyok, és háton kifejezetten kényelmes. Oldalt úgy tudok aludni, hogy egy párnát a lábaim közé gyűrök. A jobb oldalamon viszont képtelen vagyok, ugyanis akkor beindul a babám, addig rúg, amíg meg nem fordulok, nagyon nem tetszik neki :D

Nem lehet így kijelenteni, hogy egy kismamának így vagy úgy nem lehet feküdni, mert ez árt meg az árt, nem vagyunk egyformák :)

2019. szept. 21. 17:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan feküdj ahogy akarsz! Sok kismamának nem esik jól háton feküdni, valamilyen eret nyomhat a baba, ha ez van nálatok is, akkor rosszul fogod magad érezni és nem fekszel háton, jobb, vagy bal oldal teljesen mindegy.
2019. szept. 21. 18:06
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk inkabb utana jarhatnal ha mar a vedono nem mondta el, higy miert art. Sok. Esetben ekkora a novekvo magzat elnyomhat ereket a gerincedben, fobb szerveidben, ami valoban artalmas. De nyilvan a magzat IS es a tested IS jelez, tobbek kozt szedulessel fajdalommal. Ha kenyelmes fekudj ugy. Nem kell ennyire tulparazni
2019. szept. 21. 19:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tudtam a hátamon aludni, most viszont pár napja azt vettem észre, hogy éjszaka arra kelek fel, hogy háton fekszem. 23 hetes vagyok ikrekkel, mindkét oldalon van egy baba :) ezért sokszor kényelmetlen oldalt feküdni. A baba úgy is jelzi, ha kényelmetlen neki.
2019. szept. 21. 19:10
 8/17 anonim válasza:
100%
Én például csak a hátamon tudok. Oldalt nem hagy a baba. Addig rugdos még vissza nem fekszek a hátamra. Kérdeztem erről az orvost is, azt mondta ha a kicsinek nem tetszik jelezni fog..
2019. szept. 21. 19:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van,ahogy többen írták. Elnyomhat egy eret a baba,ezért mondják,viszont azt érzed. Nekem kb a 30.hét után nem volt jó háton,olyan rosszul voltam,hogy ha akartam volna sem tudtam volna vízszintesen háton feküdni. A baba is tesz róla,hogy úgy fordulj,ahogy neki jó.
2019. szept. 21. 20:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Napközbeni pihenéskor szinte mindig hàton fekszem (ilyenkor polcolom fel a lábam is), éjszaka pedig felváltva jobb és baloldalon fekve alszom. Egyelőre ez nem okozott gindit nekem. 20 hkm
2019. szept. 21. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!