Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor vettetek szoptatós...

Mikor vettetek szoptatós melltartót?

Figyelt kérdés
29. hétben járok, és a melleim semmit sem nőttek még. Merjek már most venni? És ha igen kb. hány mérettel nagyobbal számoljak? Vagy majd szülés után? Vagy ti hogy csináltátok?
2019. szept. 17. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak a 29 hétben vagyok de már háromszor kellett új melltartó. Elsőre szoptatósat vettem, gondoltam jó lesz majd na ugye azt már régen kinöttem. Így én majd szülés előtt fogok venni még nagyobbat mint ami akkor kell, ha tej is lesz gondolom még nagyobbak lesznek..
2019. szept. 17. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nincs sok értelme nagyobbat venni. Mert ok, ha tele van tejjel, akkor nagyobb, de szoptatás után meg sokkal kisebb. Valami kényelmeset, rugalmasat érdemes. Én amúgy semmit nem tudtam a mellemen elviselni, annyira fájt.
2019. szept. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!