Két terhességem volt, mind a kettőnél csak egy leheletnyit nőtt a mellem (nagy melleim vannak). Szülés után 4.-5. napon durrantak be és nőttek egy méretet. Első terhességnél vettem előre szoptatós melltartót, természetesen kicsi lett mire használnom kellett. Vagy vegyél egy számmal nagyobbat vagy várd meg míg hazajössz a kórházból.
Amúgy én sokkal jobban szeretem a push up nélküli merevítős melltartókat(szoptatás ideje alatt), nekem kényelmetlen a szoptatós melltartó.
Előtejem egyik terhességem alatt sem volt, szülés után mint írtam is, a 4.-5. naptól lett tejem.
2014. okt. 22. 06:35
2/12 anonim válasza:
egyik gyereknél sem vettem szoptatos melltartot. kényelmes, merevitö nélküli melltartot vettem. (mivel a nagy a mellem én push up melltartot sem használok, viszont szoptatásnál a merevitö kényelmetlen..ráadásul nem is megfelelö, könnyebben elzárodhatnak a tejcsatornák) a korházban az elsö naptol kezdve fejtem a tejet..igy fogalmam sincs mikor indult be a tejem. 25 hetesen még rengeteg idöd.
2014. okt. 22. 07:35
3/12 anonim válasza:
A 36. hétig jó volt rám a sima melltartom. utaga meg mar itthon voltam ezert nem kellett melltarto. nekem is normal meretuek alapbol. elotejem.a 38. héten jelentkezetz most mégis tiszta anyatejesa babam, rengeteg a tejem. nincs jelentosege az elotejnek. szopi melltartot.a korhazba hasznaltam eloszor, raer addig beszerezned.
2014. okt. 22. 07:58
4/12 anonim válasza:
Szülésig egy mm-t sem nőtt a mellem (85/B), szoptatás elején amikor még volt tejem akkor is simán belefértem a melltartómba, viszont én nem találtam szoptatós melltartót, többfélét próbáltam, mind nagyon nagy volt rá, így feladtam.
2014. okt. 22. 08:02
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem nőtt terhesség alatt, csak szülés után, én csak akkor vettem szoptatós melltartót mikor már eljárkáltunk a babával, addig nem hordtam melltartót itthon, sétához meg csak sima melltartót, kivettem a szivacsot a régiekből és pont jó lett :-)
2014. okt. 22. 08:15
6/12 anonim válasza:
Nem jelent semmi, hogy még nincs előtejed, sokaknak csak szülés után lesz. Szoptatós melltartót pedig, ha meg tudod oldani, szülés után vegyél. Én vettem szülés előtt szoptatós melltartót, jó is lett a méret, de mégis kényelmetlenebb volt mint a régebbi, merevítő nélküli melltartóim. Egyik nap reggeltől estig voltam a szoptatós melltartóban, és estére 40 fokos lázam lett, annyira begyulladt tőle a mellem.
7/12 anonim válasza:
Nekem terhesseg alatt ès szoptatàskor sem lett nagyobb...
8/12 anonim válasza:
Tudnátok linkelni videót a szoptatásról? Főleg nagymellű nőknek szól.
2014. okt. 22. 10:02
9/12 anonim válasza:
ha rákeresel google, youtube rengeteget kidob, keress rá!!!
2014. okt. 22. 10:17
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben :) nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy akkor minden rendben ezekszerint! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!