Mikor vettetek szoptatós melltartót?
Figyelt kérdés
29. hétben járok, és a melleim semmit sem nőttek még. Merjek már most venni? És ha igen kb. hány mérettel nagyobbal számoljak? Vagy majd szülés után? Vagy ti hogy csináltátok?2019. szept. 17. 12:33
1/12 anonim válasza:
30. hétben vagyok, már most keresem "az igazit". Nekem sem nőttek a melleim, az eddigi melltartóim simán jók.
2/12 anonim válasza:
Én még csak 14 hetes vagyok, de már kinőttem, szóval ha már úgyis vennem kell akkor szoptatósat veszek. Aztán kitudja, hogy jó lesz e később.. Azért nem vásárolok be nagyon, inkább a végére hagyom majd, utolsó hetekre. Úgyis járni kell majd ctg-re, nem messze van az üzlet is.
3/12 anonim válasza:
Nekem az utolsó pár hétben nagyon kényelmesnek bizonyultak, így azokat hordtam. Kórházba is abban mentem. Nekem nőttek a harmadik trimeszterben.
4/12 anonim válasza:
25-30 hetesen kb
De utána csak a kórházban, majd a belövellés 2-3 napjában használtam.
Utáltam.
Pedig volt több fajta is, egyik sem volt kényelmes, ami igen, az meg csúnya mellformát csinált.
Inkább szoptatós topot hordtam, elmenetelkor rendes melltartót
5/12 anonim válasza:
Én megbántam hogy előre megvettem a 2 számmal nagyobbat mert szülés másnapján belövellés után már az is kicsi volt
7/12 anonim válasza:
En felidoben vettem. De akkorat amekkora felidoben volt jo,mivel nagyon nyomott a fem . Ha nagyobb lesz,majd veszek ujat. Igaz,h nem ad szep format,de most a kenyelem a fontos.
8/12 anonim válasza:
3 gyerekem van, de szoptatós melltartóm nem volt.
9/12 anonim válasza:
Van olyan, ami rugalmas kosárméretben, olyat vettem.
10/12 anonim válasza:
Semmikornem vettem. Számomra rgyáltalan nem volt szimpi, nem is nőtt a mellem szoptatás alatt sem, normál melltartót viseltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!