Ti mikor vettétek/veszitek meg a szoptatós melltartót?
Szia
Rn egyel nagyobb nmelltartot vettem, mint az eredeti meretem. Konkretqn multheten :)
38hkm
10 hónapig szoptattam, de végig a régi melltartóim hordtam.
Semmi szükség szoptatós melltartóra amit utána úgysem tudsz semmire használni.
Nekem a kosárméret D-ről F-re ugrott a terhesség végére, ez kb. elég is volt a szoptatás alatt is, csak le kellett cserélnem szivacs és kosár nélkülire, mert begyulladt a mellem attól, ami "nagyon" tartotta. Szóval szülés után, amikor beindult a tejtermelés, akkor vettem olyan melltartót, ami lazábban tart, akkor éreztem, hogy mi az ami nem zavar. Nem a sokezres szoptatós melltartó, hanem normális pamut, aminek nincs kosara és könnyen félrehúzható, illetve mégjobb volt, ami előlkapcsos.
Volt egy szoptatós is amúgy, azt még később vettem, hogy legyen, de az annyira túlszabott nekem, hogy nem tudtam elviselni, nem is hordtam.
Nekem a 7.héttől nőtt a 15 hétig két kosárméretet, azóta semmit sem. Kíváncsi vagyok én is, hogy a szoptatás alatt fog-e még. Vettem a múlthéten olyat, amibe még nőhet egy picit, bízom benne, hogy elég lesz.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!