Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatós melltartót és tena...

Szoptatós melltartót és tena betétet hol tudok venni nem drágán?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia én szoptatós melltartót a kínaiban vettem 8vagy900 forintért és azóta is bírják pedig már 10hónapos a kislányom :-)
2013. aug. 15. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól is függ hol élsz.Szoptatós melltartót Székesfehérváron olcsóbbért Skálában láttam illetve Babacityben.De azt olvasta intersparakban és auchanban is van 2-3ezer között.

Betétet én nem tenát vettem,hanem DM-es Jessát,az ugyanolyan inkontinencia betét mint Tena,csak olcsóbb volt,20 db-os kiszerelésben vettem lila színű.Kb fele annyiba került mint annak idején Tena.És eldobható bugyit is ilyen márkájút vettem.

[link]

2013. aug. 15. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Én a Tescoban vettem ilyen saját márkás inkontinencia betétet, teljesen jó volt szülés után, és sokkal olcsóbb volt mint a Tena márkájú.

Szoptatós melltartót én is vettem a kínaiban, de végül alig használtam, mert a simából is ugyanolyan könnyű előkapni szerintem.

Ráadásul rá is faragtam vele, mert az egyik műszálas volt, és hiába igazítottam be a vállpántját, önműködően mindig vissza csúszott, szóval kb. saját életet élt (azt azt hiszem a Lidl-ben vettem), szóval mindenképpen csak pamutot vegyél.

2013. aug. 15. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Szoptatós melltertót a kínaiban vettem 800-ért, tena betétet, 10 db-ost a dm-ben, 900 Ft volt+ vettem always éjszakait hozzá, remélem elég lesz.
2013. aug. 15. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Meéétartót a Tesz-veszen, betétet meg a DM-ben a Jessát.
2013. aug. 15. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az Ázsia Centerben (XV.ker) vettem melltartót kemény 650Ft pamut nagyon kényelmes és a minősége is jó. Ilyen árért meg pláne jó.
2013. aug. 15. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2013. aug. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!