Szoptatós melltartót és tena betétet hol tudok venni nem drágán?
Attól is függ hol élsz.Szoptatós melltartót Székesfehérváron olcsóbbért Skálában láttam illetve Babacityben.De azt olvasta intersparakban és auchanban is van 2-3ezer között.
Betétet én nem tenát vettem,hanem DM-es Jessát,az ugyanolyan inkontinencia betét mint Tena,csak olcsóbb volt,20 db-os kiszerelésben vettem lila színű.Kb fele annyiba került mint annak idején Tena.És eldobható bugyit is ilyen márkájút vettem.
Én a Tescoban vettem ilyen saját márkás inkontinencia betétet, teljesen jó volt szülés után, és sokkal olcsóbb volt mint a Tena márkájú.
Szoptatós melltartót én is vettem a kínaiban, de végül alig használtam, mert a simából is ugyanolyan könnyű előkapni szerintem.
Ráadásul rá is faragtam vele, mert az egyik műszálas volt, és hiába igazítottam be a vállpántját, önműködően mindig vissza csúszott, szóval kb. saját életet élt (azt azt hiszem a Lidl-ben vettem), szóval mindenképpen csak pamutot vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!