Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vesztek szoptatós melltartót?

Ti vesztek szoptatós melltartót?

Figyelt kérdés

22 hetes vagyok és eddig 1 melltartót vettem ami egy számmal nagyobb mint a régiek és ez nem szoptatós hanem a hagyományos vékony szivacsos merevítős, felváltva hordom kettő másik melltartómmal. Mire megyek szülni addigra bekéne szereznem egyet? A kórházban húznak melltartót? Gondolom szülés után otthon is az lesz a legkényelmesebb nem? Mekkora méretet vegyek? Akkora elég ami mondjuk szülés elött lesz mellméretem? Már előre kizár a hideg a szoptatós melltartó gondolatától megmondom őszintén... Úgyhogy csak azokban az időszakokban hordanám amikor nagyon muszáj.

Köszi a válaszokat!

2012. nov. 30. 08:16
 1/9 A kérdező kommentje:

kizár=kiráz a hideg

Bocsi :)

2012. nov. 30. 08:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Én már a 2. babámat szoptatom és nem vettem szoptatós melltartót, mert feleslegesnek tartottam és abszolút nem is hiányzott. Mondjuk én nem rendelkezem hatalmas méretekkel, ráadásul a terhesség alatt és a szoptatás alatt sem nőtt a cicim egy grammot sem. Ha megyek valahová, akkor felveszem a normál melltartómat, amiről lecsatolható a vállpánt, így simán tudok vele szoptatni. Itthon pedig szűk pólókat hordok melltartó nélkül, így ha kell, be tudok tenni a póló alá egy tejfogó párnát.
2012. nov. 30. 08:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Annyira nem lényeg. Én vettem, de pl sosem csatoltam le az elejét, hanem mindig felhúztam. Így igazából mindegy volt, hogy szoptatós van rajtam, vagy sem. Most nem veszek, az biztos.
2012. nov. 30. 08:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem van több is de nem ér semmit. Én is csak felhúztam. Nincs értelme venni :)
2012. nov. 30. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Én vettem a terhesség vége felé, mert a merevítős már kényelmetlen lett. De utána szoptatás alatt még nőtt egy számot, így vettem még egyet (összesen A-ról D-re...). Egyébként itthon nem hordok sosem melltartót, máshol meg nem igazán szoptattam, de jól jött, hogy nem nyom a merevítő és tudtam bele betétet rakni tejcsorgás ellen, meg mikor totál felemás voltam :)
2012. nov. 30. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:

én nekem eddig mindkettővel volt és most is lesz.

Olcsón tudtam venni sima fehér pamutot.Engem is kiráz tőlük a hideg,de praktikus volt főleg az elején mikor nagyon sokszor etettem és sok tejem volt.

Ha csinosan kellett felöltözni persze nem ezt vettem fel.

2012. nov. 30. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodom kedves kérdező,hogy vegyek-e majd.A mellem eddig szinte semmit sem nőtt,ugyan azt a melltartót hordom amit a terhességem előtt.Nem tudom,hogy szülés előtt 2-3 héttel meg fog-e nőni hirtelen.Én csak a merevítős és szivacsos melltartót szeretem,viszont a szoptatós nem ilyen,és sztem nem szeretném emiatt.Vagy nem is tudom.Bár ha nem drága akkor lehet,hogy veszek egyet.Csak szerintem sima melltartóban is lehet szoptatni.

17+3 hkm

2012. nov. 30. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem veszek.

Kis melleim vannak,nem is nagyon nőttek és alapból utálom a melltartót...

2012. nov. 30. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem voltak nagy melleim, de most a 39. hetet betöltve már -ollé. ÉS egyébként a merevítős melltartók azért nem ajánlottak, mert a tejcsatornákat, ill. mirigyeker elnyomhatják. Már kb. fél időtől nem merevítőset hordok, és ha belövell a tej, biztos hogy jó lesz, ha van legalább a terhesség vége előtti melltartódnál egy számmal nagyobb nálad. Volt olyan barátnőm, aki azt hitte nem kell neki melltartó, és otthon reggelre arra ébredt, hogy a férje úszott az anyatejben :) Szóval szerintem mindenféleképpen jó, még ha nem is divatos, most nem ez számít! 39 hkm
2012. dec. 13. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!