Terhes lettem, de az apuka abortuszra akar kényszeríteni. Ti mit csinálnátok?
1. Szerintem tartsd meg. Sok örömöd lesz benne. Egy gyermek mindig öröm, akkor is, ha mér negyedik. Azt se felejtsd el, hogy gazdasági haszna is van, mert ha megszülöd, akkor SZJA-mentes leszel. Nyilván nem a gazdasági szempont kell hogy legyen az elsődleges, de azért nem is rossz szempont.
2. Szerintem válts munkahelyet és ne foglalkozz többé a gyerek apjával. Eléggé el vagyok képedve, hogy hogyan gyűlölheti ennyire ezt a gyereket, aki ráadásul semmit nem vétett neki. A fenti leírásból azt érzem, hogy neked se lenne nagy érzelmi válság a gyerek apjától teljesen megszabadulni. Ennek a legkönnyebb módja, ha munkahelyet váltasz, és ha kell, el is költözöl egy olyan helyre, amit ő nem ismer (már ha van módod az utóbbira).
3. A gyerekben meg hidd el, sok örömöd lesz! Minden szülőt meg tud fiatalítani egy baba, akkor is, ha későn születik és netán nagy az életkorbeli különbség a korábbiakkal.
Nem ertem azokat a hozzaszolokat, akik a pasit vedik! Ha annyira nem akar gyereket, miert nem huzott ovszert??
Nevetseges, ahogy egyes ferfiak viselkednek, komolyan! Egy not sem lehet arra kenyszeriteni, h elvetesse a gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!