Terhes lettem, de az apuka abortuszra akar kényszeríteni. Ti mit csinálnátok?
Ne haragudj kérdező, de most az "apukának" adok igazat.
Lehet, te nem kérsz tőle semmit (most), de honnan tudod mi mindenre lesz még a babának szüksége. Ne adja Isten beteg lest, gyógyszer kell neki, esetleg egy műtét, amiért fizetni kell. Akkor kihez fordulsz majd? Releváns, hogy az apát veszed elő egy kétségbeesett helyzetben.
A másik dolog: honnan tudod mit hoz a jövő? Ha a gyermeked úgy dönt, ismerni szeretné az apját, te kitennéd ennek a megaláztatásnak a gyermekedet is, amit most te is kapsz, mert egy olyan gyereket akarsz megszülni, akit ő nem akar.
Honnan tudod, hogy 4 gyerekkel meddig tudod az állásodat megtartani, vagy efyáltalán eltartani magatokat? Honnan tudod, hogy nem leszel-e beteg, nem jön egy nagyobb kiadás vagy bármi, ami keresztül húzza a terveidet?
Ne haragudj, de én nagy felelőtlenségnek tartom, hogy 3 kicsi gyerek mellé(egy 11 éves is még kicsi) egyedülállóként vállalni egy negyedik még picibb babát, akit nem fog támogatni az apja, ha szükség lesz rá,sőt egyenesen a háta közepére kívánja a gyereket. Gondold meg alaposan, ne csak magadat vedd számba, hogy neked mi a jó, hanem a 3 kicsi gyerkőcöt is nézd.
Vetesd el.
Sokkal jobb, mint az örökbeadás..
Másrészt egy gyedből aminek a maximuma 156 ezer nettó (ha magas a kereseted) vagy ennyit se kapsz meg a családiból azaz maximum 200 ezerből te tudnál 4 gyereket nevelni? Nagy varázsló vagy..
Kedves kérdező
Nem lehet tenni valamit a pasas ellen? Feljelenteni zaklatasert vagy valami? Én szerencsére nem vagyok ebben a helyzetben. Ha már van 3 gyermeked, és rájuk nézel, biztosan tudod mekkora öröm, kincs egy élet. Az élet, amelyik benned fejlődik. Ha nőnek tartod magad, ne engedd, hogy egy ilyen idióta férfi megmondja neked mit csinálj. Ne vedd el az életét a gyermekednek, csak mert ő azt mondta.
Szüntess meg vele minden kapcsolatot.
Én el is koltoznék, de ez nem minden esetben megoldás, és egy megszokott környezetet sem egyszerű otthagyni.
Ha más nem, a fenyegetéssel fordulhatsz a rendőrséghez szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!