Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokan kérdezitek nem kicsi-e...

Sokan kérdezitek nem kicsi-e a pocitok. Én most az elöbb magmértem és azon kezdtem el aggódni, hogy az enyém nagyon nagy. Tegnap a munkahelyemen meg is jegyezték, hogy ahoz képest, hogy 16 hetes vagyok jó nagy.94 cm most. Vajon normális ez?

Figyelt kérdés
Egyébként 175 cm vagyok, és 66 kg, eddig 1 kilót híztam.
2008. nov. 15. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

az unokatesóm három és fél hónapos terhesen, azaz 14 hetesen kb majdnem 100 centis volt köldök magasságban. pedig ő leég vékony, nem hízott, csak ap ocija nőtt és amúgy neki kb 65 ös szokott lenni a derékbősége.

keskeny csipőjü, nagyon nagy hasa volt első terhességénél, dem ost méggyorsabban nől, pedig csak egy babát vár. babával és magzatvizzel együtt olyan 3-4 kilóval lehet most nehezebb, de zsírban nem hizott semmit, nem is vizesedik.

Másnak még hat hét hónapos terhesen sincs ekkora hasa.

2009. máj. 22. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló voltam, amugy u tesóm 162 centi magas kb és 50 kiló. 35 éves, első terhességénél is nagy volt ap oci, elején gyorsan gömbölyödött, végén meg olyan 130 centi körül lehetett ha nem több, hatalmas hasa volt, a második terhességnél méghamarabb nől a hasa, szerintem mégnagyobb lesz, a végén hamar visszament a pocija.

a sógornőm duci csaj, a hasa nem nagy, de a csípője zséles meg a combjai alabba vastagok nagyon, szinte aránytalanul, oylan körte lakat, de neki mivel széltébe vanbőven hely, ezért lehet, hogy nem tűnik oylan feltűnönek a hasa még az elején, bár neki is a harmadikot hónapot elhagyva erősen elkezdett odmborodni a hasa, csak neki nem feszes mert van rajta egy kis zsír, most hogy szedett fel pár kilót. egy hónap alatt 3 kilóval lett nehetebb, de természetesen abban nem csak a zsír van benne.

a 90 körfogatos has tényleg kicsinek számit, főleg a terhességvége fele, de az nem csak ap oci méretétől függ, hanem hogy mennyire széles az illető, ez olyan mnit aí mellbőség, hiába nagy a cicid ha keskeny vagy nem biztos hogy 100 as lesz a bőség :) meghát beletartozik a lapocka is...ott a cicinl inkább ak osár számit :) nem a számok a fontosak, hanem al árvány.

amugy a hasm érete függ attól, mennyire tud tágulni, vagy mennyi magzatviz van, attol még lehet nagy a baba, h ksiebb a has, csak esetleg kevesebb helye van odabent :)

ilyenkor a rugásokat isj obban lehet érezni ha kicsi a hely sztem.

2009. máj. 22. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!