Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál több magzatvíz,...

Átlagosnál több magzatvíz, torch tesztre küldtek,20. héten, mennyire kell aggódni?

Figyelt kérdés

Valakinek van tapasztalata esetleg? AFI:16.

Azt írták eredményektől függően genetika. Egyébként a magzatnál elvileg minden rendben, normális és a mérete a korának megfelelő.

12 hetes uh-n minden normális volt a kombi teszt 1:14600 -hoz.

Nyilván kockára aggódom a fejem, de valakinek van személyes tapasztalata. Akar közeli ismerős által? Lett valami gond? Rendben ment a szülés?

2019. szept. 3. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik gyerekemnél volt ilyen szintén középidőben. Negatív lett a torch, végére már átlagos volt a magzatvíz és egészségesen született.
2019. szept. 3. 18:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Remélem én is, hogy "csak" a cukor miatt van nálam. Hatarertekek belül voltam a teszten, de épphogy. 7,2. Erre gyanakodnak, de pedzegettek a kombi vizsgálat eredményét is 😩
2019. szept. 3. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Nálam nem volt cukor-gond, genetikaira meg nem mentem.
2019. szept. 3. 19:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Most néztem meg a leletet. Echodensebb beleket is írnak. De ezt pl meg sem említettek. Lehet nem akartak halálra rémíteni vagy nem tom.
2019. szept. 3. 20:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Echodens beleket nekem is írtak, nekem is azt mondták, hogy lehet, hogy valami fertőzést szedett össze. Elküldtek erre a Torch-tesztre, nem lett semmi.

Bár a sok magzatvíz elég sok problémára utalhat, de az is lehet, hogy minden rendben van, így sajnos elég nehéz kitalálni.

2019. szept. 3. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem a 27.héten küldtek el a tesztre.

Semmit nem találtak. A 30.heti uh-n már normális volt a magzatviz mennyisége. Nekem elmondták már a kórházban, hogy legtöbbször nem is derül ki, hogy mi okozza a több magzatvizet.

Ha eddig minden rendben volt, én nem izgulnék.

Ne aggódj, minden rendben lesz! Ha valami nagy baj lenne, azt már látták volna.

2019. szept. 3. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát én most teljesen beparáztam. Már ott tartok hogy biztos down kóros mert nem jó az fl/bpd arany se ahogy nézem. Tudom. Ne nézzem. De ez így együtt már kicsit sok nekem. Sok magzatvíz, echodens képlet rossz arányszám. Amúgy meg a kombi tesztem eredménye nagyon jó volt a 12. Héten. Bár az fl/bpd csapnivaló volt akkor. De ugy tűnik ezen senki sem parázott. Én meg minek guglizok...
2019. szept. 3. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
KB 24. derült ki a lányomnál, hogy sok a vizem "enyhe polyhydramnion" volt a leleten már 6,5 éve volt, már nem emlékszem az afi-ra. Sokszor kellett menni ellenőrizni a mennyiségét, persze találtak mást is uh. közben, h. majd műteni kell a babát szülés után mert nem telítődött a gyomra, aztán még vagy 5 percig nézegették mire telítődött. Abban az 5 percben 5 évet öregedtem az ijedtségtől. Egészen a szülésig maradt a sok magzatvíz, még az ügyeletes orvos is nézett, hogy mennyi:)) Egészségesen született a lányom természetes úton, nem tudták megmondani mitől volt sok a víz. Azóta lett egy fiam is nála semmi ilyen nem volt. Tudom nehéz én is nagyon aggódtam. Minden jót Nektek!
2019. szept. 3. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
24.HÉTEN
2019. szept. 3. 23:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok biztatást lányok 😊 torch negatív és úgy döntöttünk a ferjemmel hogy a prenat is megcsináltatjuk down-ra (habar a kombim 1:18000 valamennyihez volt). Az is negatív lett és kiderült, hogy biztosan kisfiú. Jövő héten megyünk kontroll uh-ra a Czeizelbe. Megkérem a dokit, hogy legyen oly jó és tüzetesen nézze meg minden kis porcikáját. Izgulok, de remélem minden rendben lesz.
2019. szept. 20. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!