Átlagosnál kicsit kevesebb magzatvíz?
Sziasztok!
31+1 hetes vagyok, ma voltam ultrahangon, ahol a dokim azt mondta, hogy mintha kicsit kevesebb lenne a magzatvíz, de hogy ne aggódjak. Nyilván ettől aggódom:) Baba méretei jók, kicsit több mint egy héttel nagyobb, 32+2 hetesnek felel meg.
Valakinek van tapasztalata picit kevesebb magzatvízzel?
36. héten kell visszamennem ultrahangra.
Engem azonnal tovább utaltak a kh-ba,mikor kevesebbnek látták a vizet.
Mondjuk nem volt kevesebb, csak úgy feküdt a baba, defura, hogy nem utaltak tovább.
A kicsit kevesebb nem gáz, de az igen, hogy 5 hétig rá se néz senki, mert ennyi idő alatt az lehet kórosan kevés is. Nálam a 34. héten még minden oké volt, 3 héttel később már a normál tartomány alatt volt a magzatvíz, és a fiam már le volt maradva a növekedésben. Újabb egy héttel később már kóros volt, gyerek nem nőtt, császár.
A lányommal volt 3,5 évvel korábban a 35. héten "kicsit kevesebb", aztán már nem nézte senki. Neki is elfogyott, mint kiderült, és 2200 grammal született meg 38 hetesen emiatt... Szóval én nézetném 1-2 hét múlva a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!