Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Átlagosnál kicsit kevesebb...

Átlagosnál kicsit kevesebb magzatvíz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

31+1 hetes vagyok, ma voltam ultrahangon, ahol a dokim azt mondta, hogy mintha kicsit kevesebb lenne a magzatvíz, de hogy ne aggódjak. Nyilván ettől aggódom:) Baba méretei jók, kicsit több mint egy héttel nagyobb, 32+2 hetesnek felel meg.

Valakinek van tapasztalata picit kevesebb magzatvízzel?

36. héten kell visszamennem ultrahangra.

2019. júl. 24. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem azonnal tovább utaltak a kh-ba,mikor kevesebbnek látták a vizet.

Mondjuk nem volt kevesebb, csak úgy feküdt a baba, defura, hogy nem utaltak tovább.

2019. júl. 24. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent, nekem minden héten volt uh, néha normális, néha kicsit kevesebb magzatvíz volt, ezt csak úgy odaírják. Ha tényleg kevesebb, akkor szólnak róla és csinálnak valamit.
2019. júl. 24. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim, ha kevés a magzatvíz, akkor azonnal tovább kell vizsgálni, mert azt jelentheti, hogy baj van a vesékkel, kiválasztással és ezt ki kell ilyenkor zárni. Pánikra akkor sincs ok, ha tovább küldenek, de ha nem is küldtek tovább, akkor gondolom minimális lehet az eltérés, ami nem ad aggodalomra okot.
2019. júl. 24. 13:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem utaltak sehova, igazából eldönteni sem tudta, hogy kevesebb vagy sem, vacillált rajta. Azt mondta nem kell aggódni.
2019. júl. 24. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:

A kicsit kevesebb nem gáz, de az igen, hogy 5 hétig rá se néz senki, mert ennyi idő alatt az lehet kórosan kevés is. Nálam a 34. héten még minden oké volt, 3 héttel később már a normál tartomány alatt volt a magzatvíz, és a fiam már le volt maradva a növekedésben. Újabb egy héttel később már kóros volt, gyerek nem nőtt, császár.

A lányommal volt 3,5 évvel korábban a 35. héten "kicsit kevesebb", aztán már nem nézte senki. Neki is elfogyott, mint kiderült, és 2200 grammal született meg 38 hetesen emiatt... Szóval én nézetném 1-2 hét múlva a helyedben.

2019. júl. 24. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam elmegyek egy 4d-re két hét múlva.. ennél parasabb vagyok én is, de koszi a megerősítést. Magzatvizet ott is neznek elvileg.
2019. júl. 24. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szólsz külön, hogy nézzék meg, akkor egészen biztosan megnézik.
2019. júl. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!