Volt valakinek az atlagosnal egy picivel tobb magzatvize?
Első vagyok. Nem kellett befeküdni, semmi tiltás nem volt, bármit csinálhattam. Havonta kellett uh-ra mennem, de ezen kívül semmi.
A 19 hetes genetikai uh-n egy felritkulás is látszott a baba agyában, így elküldtek méhlepény biopsziára. Azt mondták, hogy külön- külön nem lenne gond, de együtt a felritkulás és kicsit több magzatvíz minor jelnek számít,vagyis lehet genetikai betegség. Én nagyon megijedtem. Próbáltam kevesebb szénhidrátot enni, hátha attól van több magzatvíz, de a vizsgálatig nem volt változás. A cvs eredménye negatív lett, így megnyugodtam. A kontrollra a felritkulás megszűnt, maradt a picivel több magzatvíz. A genetikus orvos azt mondta, hogy kicsit nagy baba, ő így érzi jól magát, ennyi vízben, de járjak uh-ra havonta, hogy ellenőrizzék.
Aztán nem emlékszek pontosan mikorra, de a szülés előtti hetekben már nem volt több a magzatvíz.
Téged befektettek kérdező? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!