Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek az atlagosnal...

Volt valakinek az atlagosnal egy picivel tobb magzatvize?

Figyelt kérdés
Hogy alakult a terhessege? 30hetes vagyok

2019. júl. 2. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, a 19 hetes uh-n vették észre, addig átlagos mennyiségű volt. A terhesség vége felé az utolsó hetekben helyreállt, újra átlagos lett. A baba egészséges lett, kérdezz nyugodtan, mire vagy kíváncsi?
2019. júl. 2. 10:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem is, végig több volt. Semmi gond nem volt, már 3 éves!
2019. júl. 2. 11:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Nektek be kellett fekudni? Ha igen meddig maradtatok bent? Illetve miket nem szabadott csinalnotok?
2019. júl. 2. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem a 24.héten derült ki, hogy több a vizem, többször kellett mennem UH-ra, figyelemmel kísérték a mennyiségét, de a szülésig megmaradt. Volt is csodálkozás amikor elfolyt,hogy mennyi van. Egyébként nem volt semmi gond, makk egészséges lánykám született természetes úton.
2019. júl. 2. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nem kellett befeküdni, semmi tiltás nem volt, bármit csinálhattam. Havonta kellett uh-ra mennem, de ezen kívül semmi.

A 19 hetes genetikai uh-n egy felritkulás is látszott a baba agyában, így elküldtek méhlepény biopsziára. Azt mondták, hogy külön- külön nem lenne gond, de együtt a felritkulás és kicsit több magzatvíz minor jelnek számít,vagyis lehet genetikai betegség. Én nagyon megijedtem. Próbáltam kevesebb szénhidrátot enni, hátha attól van több magzatvíz, de a vizsgálatig nem volt változás. A cvs eredménye negatív lett, így megnyugodtam. A kontrollra a felritkulás megszűnt, maradt a picivel több magzatvíz. A genetikus orvos azt mondta, hogy kicsit nagy baba, ő így érzi jól magát, ennyi vízben, de járjak uh-ra havonta, hogy ellenőrizzék.

Aztán nem emlékszek pontosan mikorra, de a szülés előtti hetekben már nem volt több a magzatvíz.

Téged befektettek kérdező? Miért?

2019. júl. 2. 16:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Sajnos igen be fektettek a magzatviz miatt. Delutan fekudtem be. Majd holnap tudok meg vizitkor tobb infot.
2019. júl. 2. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Kb félidőtől jóval több volt. Nem kellett befeküdnöm, nem tiltották semmitől, s baba teljesen egészséges lett.
2019. júl. 2. 22:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Ugy latszik korhaz valogatja.
2019. júl. 3. 05:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Megtudtál valamit? Mit mondanak?
2019. júl. 3. 14:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem mondanak napi 1nst van azt kesz. Van egy szobatarsam ugyan ezzel o mar 2hete bent van. Neki azt mondtak hogy addig kell maradnia mig nem lesz atlagos a viz mennyisege. De akar a terhesseg vegeig is bent lehet.
2019. júl. 3. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!