Van itt valaki akinek az átlagosnál több magzatvize volt a 22 hétben?
Én.
A szonográfus vissza is hívott 2 hét múlva kontrollra, akkor is több volt.
Felmerült, hogy a veséje nem működik, eseteleg a nyelési reflexe nem jó a babának.
Paráztam rendesen, ezért elmentem olyan uh-ra (privát), ahol nem szonográfus, hanem röntgenorvos vizsgál, és mondtam hogy nem mozizni jöttem, hanem hogy amennyire lehet, nyugtasson meg, a babának semmi baja.
Mindent rendben talált, végül kiderült, hogy a pajzsmirigy-gyószerem adaját kellett emelni (alulműködésem van).
Nekem is sok volt a magzatvizem.Tehát nem "több az átlagnál" hanem sok! Vérvétel,+UH,és magzati szívuh-n is voltam.Ráadásul nagyon nagy volt a magzat.A szonográfus ideges volt mert nem találtak semmi rendelleneset.40+ 10 napra szülésinditással született a fiam.Hatalmasan(4430gr,61cm) és tökéletesen egészségesen.Plusz még,volt egy méhlepényem pluszba:-))
Ha kivizsgáltak és minden rendben akkor ne idegeskedj.Tudom könnyű mondani,de az idegességgel többet árthatsz mint a több magzatvíz:-)))
Nekem is több volt. Annyira megijesztett a szonográfus, hogy az első dolgom az volt az UH után, hogy felhívtam a barátnőmet, aki nőgyógyász. Ő meg csak nevetett (nem kinevetett!!!), és csak annyit mondott, hogy biztos előtte pisilt egyet a kislányom. A magzatvíz mennyisége egy adott állapotot tükröz és nem feltétlen jelzi, hogy probléma van. A következő UH-n már normális volt az érték.
Egy 2 hónapos egészséges kislány anyukája
köszi a válaszokat
nekem 4d-uh-n vették észre
a 3 babámat várom velük semmi gond nem volt
a 3 babukámmal elmentem 4 d-uh -ra és ott kezdődteka félelmek elöszőr azt mondta a szonográfus hogy mindkét veséjében vesetágulat van de ezzel nem kell foglalkozzak utánna hogy az átlagosnál több a magzatvizem erre nem mondott semmit de a 3 dolog hogy lát a hasába valami cystikus képet de nem tudja mi lehet az ez volt dec 20 -án mondam neki hogy jan 10-ére van a saját orvosomhoz időpontom azt kérdeztem menjek hamarabb mondta ne felesleges mert a 3 hét alatt legalább meglátjuk hogy nő vagy felszívódik e esetleg de már idegileg teljesen ki vagyok még van 2 napom de remélem minden rendben lesz most egy kicsit rossz anyának érzem magam sokszor kérdezem hogy jól döntöttem e hogy csak 3 héttel később megyek el a saját orvosomhoz de mostmár kibirom valahogy és remélem nem lesz gond köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!