Milyen idegesítő kérdés vagy mondatok hangoztak el a terhességetek alatt?
1. Ezek a kérdések-mondások azok, amiket mindenk megkap, nem kell komolyan venni, ezek csak régröl amradt szokásos megjegyzések.
2. Azt viszont nem értem, mi köze anyukádnak ahhoz, hogy veszel-e a gyereknek ruhákat (hogy tudja megtilteni neked???), másrészt meg ha nem akarod, hogy abban legyen majd a gyerek, amit ö vett neki, akkor miért nem adod vissza neki, aminekt hoz?
3. Nekem nagyon úgy néz ki, hogy nem vagy érett, felnött nö, hanem egy kislány, akinek az anyuka parancsol.
4. A gyerek apja/a párod mit szól ehhez?
Ezek mind voltak/vannak nekem is, mint neked, kérdező :/
Emellett:
-3 orvos is megerősítette, hogy ez biza kislány lesz, én is láttam, mert annyira beterpesztett, hogy nem lehetett fiúnak nézni még véletlen sem. De anyukám a "megérzésével" még mindig nem tudja elfogadni, folyton fiút szajkóz. A múltkor már csúnyán kellett leszerelnem sajnos, de kicsikarta magának.
- riogatnak az anyukák a horrorszülés történeteikkel (ami persze abból a szempontból nem rossz dolog, hogy az árnyoldalakkal is tisztában vagyok legalább, csak már kezdem furcsállni, hogy soha senkinek nincs sima és boldog szülése komplikációk nélkül?)
- rám akarnak sózni minden agyonhasznált, összehányt, agyonmosott ruhát, és félek nem elfogadni, mert én ilyen vagyok, nem akarom megbántani, hogy köszi nem kell.
- mindenki tapogatni akarja a hasamat (na ilyenkor azért már ácsit mondok, kivéve anyunak, anyósomnak és a férjemnek, nekik engedem)
- amikor megtudják, hogy cicám van, jön mindenki az okosságokkal, minden amit el tudtok képzelni és akkora baromságokat tudnak mondani, hogy szörnyű. Ezekből a legrosszabb: "most hogy jön a baba nem gondoltátok kirakni a macskát?"
ha eszembe jut még valami akkor írok :)
Nem sokára szülni fogsz és a te gyermekeddel kapcsolatban az anyukád mondja meg, mit hogyan csinálj? Megtiltja, hogy ruhát vegyél a saját gyerekednel? Hány éves vagy? Vagy mennyinek lát ő? Kapd össze magad az alatt az idő alatt, amíg még benned van a baba, mert nagy balhé lesz így ebből idővel.
Egyébként semmi nem idegesített, imádtam a várandósságaim minden percét. Remélem, átélhetem még a csodát. 😊
Hát tényleg nem kell foglalkozni ezekkel a beszologatasokkal, persze idegesitoek, de a ti babátok is teljesen más, mint x másik embere. Nincs egyforma baba.
Hogy válaszoljak is:
Csak az idegesített fel, hogy sokan azt mondogatták, hogy aludjak, amíg tudok, mert ha megszuletik nem fogok... Mintha tudnak, hogy milyen lesz a születendő baba... Azért, mert más megszivta mi meg nem. Amúgy nagyon is jó alvó baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!