Gabcsi2001 kérdése:
Ha 3 hete nem jött meg és neha hányingerem van és nyilalgat a hasamba az jelentheti azt hogy gyermeket várok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 22:49
2/7 A kérdező kommentje:
Már csináltam 2 tesztet mind ketto azt mutatta hogy nem vagyok azz orvoshoz fogok menni de sokára kaptam idöpontot de azér köszönöm a választ 😊
2019. aug. 29. 22:55
3/7 anonim válasza:
Majd ha 4-5hete nem jon meg, akkor tesztelj!
Ez meg semmit nem jelent...
4/7 anonim válasza:
És gondoltad, hogy a teszt eredménye nem elég fontos ahhoz, hogy beírd a kérdésbe?
Nem vagy terhes.
5/7 anonim válasza:
3 hete jött meg utoljára, vagy 3 hete késik? Nem mindegy.
6/7 anonim válasza:
Sajna ha a teszt a nem várt menzesz után nem jelzi ki 0-5 napig akkor ott sajna nincs baba.
Nekem is volt hogy 2 hétig nem jött meg és folyton negatív lett a teszt. Mint kiderült stresszes időszak okozta.
7/7 anonim válasza:
6-os: azért ez így nem igaz. Sokan írták már itt is, hogy csak később lett pozitív a teszt. Nekem pl másfél hét késés után.
A kérdező ettől még nem terhes, három hét után már tényleg ki kellene mutatnia bármilyen tesztnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!