Kibírjátok a 12 uh . -ig?
Szia!
Én egy hét mulva megyek,és nagyon várom már.
Szia!Én tegnap voltam :)Nagyon aggódtam és nagyon vártam a vizsgálatot.A babuci sokat nőtt,utoljára 20mm volt,most pedig 57mm. :)Minden rendben van vele,pedig szoktam vérezgetni és ez kikészít teljesen. Ahogy megláttam,hogy mekkora egyből megnyugodtam.Nagyon mozgékony volt,járt keze,lába :)
Kitartást és türelmet kívánok nektek!
Boldog babavárást!
Mivel ez nem olyan, mint a fogyókúra, hogy kísértésbe eshetsz, így ki fogod bírni:D
36 hetes kismama:D
Sajnos terhesség eleje a várakozásról szól. Nekem is nagyon nehéz volt az első 13 hét. Bár engem sokszor uh-oztak, mivel vetélés veszélye miatt kórházban is voltam, de így is nagyon hosszúnak tűnt az első 3 hónap.
Legyél türelmes, a 18-20 hét körül már érezni fogod a babád mozgását! Akkor már nem fog hiányozni az uh:-D
25h km
Ki lehet birni, gondoj arra, hogy biztosan minden rendben van. Minel jobban varod az adott uh datumat, annal lassabban jon el.
Elso terhessegemnel 6 hetesen es 12 hetesen volt uh.
Masodik terhessegnel 13 hetesen volt az elso (kulfoldon volt, a korai uhüra kulon jelentkezni kell, en nem ereztem fontosnak).
szia!
én most vagyok 10 hetes, holnap megyek ujra a dokihoz. én 5 hetesen voltam először amikor látta a két petezsákot, 8 hetesen mindent rendben talált, és láttam a két szivdobogást is, holnap kell mennem ujra hogy minden rendben van-e, meg a vizeletvizsgám nem volt jó. A harmadik terhességem, és mostmár látszik a hasamon.
Ne aggódj minden rendben lessz! Fontos a pozitiv gondolkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!