˝Orrcseppfüggő˝ kismamik és már anyukák. Okozott a babának bármi problémát, hogy terhesség alatt végig orrcseppeztetek? Kismamik, kibírjátok, hogy ne használjátok?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást lehet olvasni. Egyrészt, hogy semmi hatással nincs a babára, másrészt pedig hogy káros mint egy gyógyszer. Már nem tudom eldönteni.
22hetes km.
2009. okt. 3. 10:30
1/3 anonim válasza:
Olyat vegyél amit használhatsz. A terhesség elején elhasználtam 2 üvegcsével- aztán rájöttem, ez így nem lesz jó... hozzászoktam, nem használom.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én sajnos végig használtam egy elég erős orrcseppet az allergiám miatt, de szerencsére nem lett baja a babámnak. Igazából szerintem ez helyileg hat, de mindenki maga dönti el, mit csinál.
3/3 anonim válasza:
érszűkítő hatású az összes.ezért nem szabad...én nem mertem kockáztatni pedig nagy allergiám van.de vettem olyat amit szabad cseppenteni,és bevált.sok sikert neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!