Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ilyennek kell...

Szerintetek ilyennek kell lennie egy terhes hasnak?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni hogy ez terhes has vagy inkább hájas has.

[link]

[link]

2019. aug. 22. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem gondolnám hogy terhes vagy
2019. aug. 22. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Ja, nyilván a babszemnyi(borsószemnyi?)gyereked nyomja ki a hasad..

Így kezd majd nőni, nekem az 5 hónapban volt ilyen felfelé álló dudor, utána rohamosan magasra jött, kikerekedett.

Ez úgy néz ki, mint egy 5 hónapos terheshas, de csak puffadás meg zsír, hacsak nem régebbi a terhesség, vagy 5ös ikreket vársz. Mondjuk 5 babszemnél is nagyobb ez a has..

90 kilós 155 centis ismerősöm is látni vélte a 6. héten a terheshasát(mikor még szívhang sem volt) amit az apuka simogatott, meg énekelt neki, pedig csak tele volt pukival a hasa és egy gombostűfejnyi sejtcsomó volt benne..

Azért cuki

2019. aug. 22. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Puffadás!! van 12 hét előtt. Biológiailag konkrétan 0,5% rá az esély, hogy tényleg a baba látszik.
2019. aug. 22. 22:38
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez hájas has

Ha terhes vagy is 😉

10-nek

Én sem tudtam csak terhesnacit hordani, mégis a 20. Hétig senkinek nem volt világos, hogy terhes vagyok.

Most aki ismer, az tudja, mett van hasam már, de kezd látszani, hogy nem felszedtem csak ( figytam) 14 hetes vagyok

2019. aug. 23. 05:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem terhes has főleg nem két hónaposan. Majd 20. Hét után egyértelmű lesz a pocak kívül állóknak is. Nekem pl 24 hetesen egyértelmű volt addig inkább csak olyan voltam mint aki fel van puffadva és el van hízva
2019. aug. 23. 10:41
 16/16 anonim ***** válasza:
57%

Ne foglalkozz a csúnya megjegyzésekkel kérdező.

Én is egy picit pufi alkat vagyok, 83 kg környékén kezdtem a terhességet 167 cm-mel.

Nekem az első trimeszterben iszonyat nagy puffadás látszott csak, mint aki 95 kg lenne. Pedig semmit nem híztam hála az égnek.

Most kezdem a 14. hetet igazából csak annyi változott hogy nem lötyögős a pocim, mintha elkezdett volna feszesebb, gömbölyded lenni.:)

Jó babavárást!

2019. aug. 26. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!