Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes terhes vagyok ma...

7hetes terhes vagyok ma voltam dokinál de szívhang még nem volt. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szabályos petezsákom van és benne szikhólyag de szivhang akkor miert nincs? :( 10nap múlva kell vissza mennem...

2019. aug. 22. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Vagy később fogant, vagy nem fejlődik tovább. Majd a kontroll UH-n kiderül. Drukkolok!
2019. aug. 22. 13:08
 2/8 A kérdező kommentje:
A doki egyébként azt mondta hogy ezzel nincs semmibaj mert a méretei jók és hogy nem minden terhesség ugyan olyan. Úgy mondta hogy következő alkalommal már lesz szivhang hat nagyon remelem de azért pozitív tapasztalokat ha irtok meg koszonom!!!! 😊😊
2019. aug. 22. 13:10
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is így volt, 7 hetesen a zsák látszódott csak pedig már rosszulléteim voltak. 9 hetesen már volt szívhang🙂 nyugalom nem szabad stresszelned
2019. aug. 22. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Mi 6 hetesen voltunk akkor 2 mm-es embrió és szikhólyag nem volt szívhangja két hét múlva már igen :)
2019. aug. 22. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 7+6 naposan voltam, és még nem volt szívhang, az orvos szerint csak 6 hetes terhes voltam, pedig napra biztosan tudtam, mikor fogant. 2 hét múlva kellett visszamennem, és minden rendben volt. a 20. hétre behozta azt a két hét lemaradást, ami az elején volt.
2019. aug. 22. 14:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon meg nyugtatnak a valaszaitok!!!! Koszonom szepen 😍
2019. aug. 22. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én júli 5-én voltam semmit nem láttak ...10 nap múlva kontroll és volt szívhang 2 is , kiderült ikrek :) . Életem leghosszabb 10 napja volt 😊
2019. aug. 22. 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Oooo istenem milyen jó érzés lehetett😍 gratulálok nektek!☺️
2019. aug. 22. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!