Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-37hetes terhes vagyok,...

36-37hetes terhes vagyok, teljesen megváltozott a székletem színe, sosem láttam ilyennek. Másnak is valtozott a terhesség vége felé? Vagy normális, nincs jelentősége? Ne haragudjatok a nyers fogalmazás miatt, szebben sajnos nem tudom leírni.

Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem valtozott, elvileg nem is kellene. Hasmenesed szules elott par nappal mar lehet, de a szine ettol sem valtozik jelentosen. Erdemes lenne jelezned az orvosnak.
2017. júl. 16. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Világosabb vagy sötétebb?
2017. júl. 16. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha fehér vagy agyagszìnű az baj, a többi általában nem.

Nekem vilagosabb és hígabb lett az utolsó 1-2 hétben. Első terhességemnél viszont semmilyen változás nem volt, csak a szülés napján.

Étrendben nem volt változás? (Több/kevesebb hús, rost stb..) Nem ettél olyat, ami színezheti?

2017. júl. 16. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem változott az étrendem,a vitaminokat és a magnéziumot nem szedem,esetleg emiatt lenne?A karamell szinéhez tudnám hasonlitani,lágyabb is mint szokott.Jajj olyan kellemetlen erről beszelni :/
2017. júl. 16. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Vastartalmú vitamint szedtél? Mert a vastól sötétebb, így ha abbahagytad akkor ettől lehet világosabb és hígabb.
2017. júl. 16. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Szedtem de már rég abba hagytam.
2017. júl. 16. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!