21 hetes terhes vagyok, a bal lábam a forgómnál annyira fáj, hogy menni is alig bírok, aludni meg kicsit sem. Ez mitől lehet? Jobb oldalon lehet aludni?
Nekem is nagyon fájtak a kezeim és a lábaim is.Ajánlották a MagneB6-ot,és nagyon jó.Napi 3 szem,és a harmadik nap után teljesen megszűntek a panaszaim.Próbáld meg te is,remélem neked is beválik!
10 hetes kismami
Szia!
Nekem is ennyi idős terhesen volt olyan, hogy nem tudtam lábra állni és kiegyenesedni annyira fájt a csípőm. Aztán amikor a tágulás elmúlt, akkor semmi bajom nem volt. Lehet jobb oldalon aludni! A baba úgyis jelezni fogja, hogy nem tetszik neki a testhelyzet, vagy tetszik. Ne aggódj, és úgy feküdj ahogy neked kényelmes. Az én kislányom úgy oldalba rúgott, ha nem tetszett neki valami testhelyzet, hogy nem volt más választásom. Úgy feküdj ismétlem, ahogy kényelmes neked és a kicsi sem reklamál.
Sok sikert a babához!
Egy két és fél hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!