Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajna elkaptam a férjemtől...

Sajna elkaptam a férjemtől egy kis felső légúti fertőzést! Hogyan kúráljuk, hogy a babának ne ártsunk?

Figyelt kérdés
Elég nehéz volt megakadályozni, hiszen egy lakásban élünk. Nincs komolyabb bajom, csak fáj a fejem és a torkom. Az orrom most kezd folydogálni, ha kifújom óvatosan, már jobban érzem magam. Azért ugye nem olyan nagy gond ez?Tea, citrom és pihi???Gondolom minden hasonló cipőben járó kismama ezt tette!Válaszokat köszönöm!
2007. dec. 9. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok kismam fázik meg, a babának semmi baja nem lesz. Aspirin-C-t szedhetsz, az orrcseppek többségét viszont kerülnöd kell!!! Tea és citrom nagyon jó, ha esetleg valamit akarsz szedni, feltétlen mondd a patikusnak és a dokinak is hogy terhes vagy, annak megfelelő szereket adnak majd.
2007. dec. 9. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Kérj a gyógyszertárban torok fertötlenítöt,(amit terheseknek is lehet),a citrom jó,a tea is,és sok gyümölcs a vitaminok miatt.A babának semmi baja nem lesz,megvédi öt a magzatvíz.

gyógyulást.(e´n 2hét alatt meg is fa´ztam,e´s valami hasmenést is összeszedtem.Már elmu´lt.)Ne aggódj.

34hetes kismama.

2007. dec. 9. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hete voltam nagyon megfázva és 5 napig voltam itthon (beteg). Pihentem, nem mentem dolgozni, kamilla teával inhaláltam, mézes citromos teát ittam nagyon sokat, C vitamint szedtem, zsiros kenyeret ettem sok sok lilahagymával (kicsit büdös is voltam :-) ), sós vizzel gargarizáltam a torkom. A házi orvosom és a szülész orvosom is azt mondák, hogy semmi baja nem lesz a babának. De amint lázad van és szünni nem akaró fejfájásod akkor szólni kell az orvosodnak. Én is kigyógyultam, igaz lassan, te is kifogsz! PIhenj és gyógyulj meg! Egy 24 hetes kismama
2007. dec. 9. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az eddigi válaszokkal, kezeld magad hagyományos módon. Gyógyszerhez szerintem csak a legvégső esetben nyúlj, orvosod tudtával. Jobbulást!
2007. dec. 9. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Bioparox torok spray a köhögésre. Ha náthás lennél akkor pedig a Sinupret csepp, vagy tabletta. Homeopátiás szer és terhesek is alkalmazhatják. Én a 2 hónapos kislányomnak is azt adom és egy nap alatt javult az állapota.

Sok sikert a babához!

2007. dec. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!