Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztetek valamit, amikor...

Éreztetek valamit, amikor teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Volt valami, amit éreztetek abban a ciklusban, amikor megfogant a baba (lelkileg vagy testileg)?
2010. júl. 12. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem semmit, az első konkrét jel, amire felfigyeltem, az volt, hogy olyan furcsán éreztem magam reggel az irodában, mikor lefőtt a kávé. Máskor alig vártam, hogy kapjak egy csészével, de aznap (és onnantól kezdve végig a terhesség alatt) a gyomrom azonnal "megmozdult" a kávé illatától :) Ja, és a 8. héttől a 20. hétig kihánytam mindent, de ez már jóval később volt :)
2010. júl. 12. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Akció után 1 héttel cicifájás!
2010. júl. 12. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
nem tudtam aludni éjszaka
2010. júl. 12. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
együttlét utáni nap délután, annyira belenyilallt az alhasamba, kisugárzott a hátamba, lábamba - le kellett dőlnöm, mert szinte elájultam. Akkor még csak gondoltam, h ez baba lehet, de nem foglalkoztam vele. Aztán rá egy hétre a melleim megduzzadtak, éreztem h megint tej van bennük (alig 2 hónapja választottam el a babám), és már teljesen biztos voltam benne. És most van egy 5 hós gyönyörű lányom.
2010. júl. 12. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Hihetetlenül bö fehéres szagtalan folyás. De olyan szinten, hogy a nadrágon is átütött. Azóta ez meg is maradt.

31 hetes

2010. júl. 12. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Beágyazódáskor hosszantartó erős másfajta görcsök, mint mensi előtt, mintha harapdálnák a méhedet bévülről, és mensi helyett mellnövekedés,iszonyúan fájt az első 5hónapban, ahogy végig is hánytam azt az 5 hónapot.Kislány lesz.

31 hetes

2010. júl. 12. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolag visszagondolva a 14. napomon nagyon eros folyasom volt, szoval eleg nagy eselyt adtam ra hogy aznap sikerul, de persze ezt igy nagykepuseg lenne mondani...:) Aztan kov. heten nagyon faradt voltam delutanonkent, szinte minden nap elaludtam delutan... 34. napon teszteltem! (azaz MA!) :)
2010. júl. 13. 03:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem két dolog lett gyanús.Napközben olyan furcsán éreztem magam, gyakran rám tört olyan álmosság, hogy csak vánszorogtam,és délelőtt 10-kor vissza kellett feküdnöm aludni.Akkor még arra fogtam, hogy biztos benyaltam valami vírust.Azután az lett gyanús, hogy a vérzés előtt már 5 nappal "mindjárt megjön" érzésem, alhasi szurkálásom volt.Ha megjött volna, akkor előtte csak egy nappal jelentkezik ilyen.Olvastam, hogy ez lehet koraterhes tünet.Mondtam is a férjemnek, de ő csak legyintett.Még ki sem maradt a vérzésem, amikor már tesztet csináltam megérzésből.Pozitív is lett.
2010. júl. 13. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!