Szeretném megkérdezni bár ez egy kicsit intim kérdés. Ti mit éreztetek, amikor teherbe estetek? Igaz-e ha viszket a pocakod a köldököd körül, az azt jelenti terhes van a közeledbe?
1-re Konkrétan a megtermékenyüléskor? Semmit.
2-ra: Ezt most komolyan kérdezted? :)
Fizikailag a teherbeesést nem lehet érezni. (Hallottam már olyat, hogy valakinek volt "egy megérzése", hogy összejött, de ez is csak azokra jellemző, akik szeretnék már nagyon a babát...)
Babonás meg nem vagyok. :o)
A pocakod már csak akkor viszket, amikor nő, mert tágul a bőr, de az sem minden esetben:) Ez valami babona, aranyos nagyon, de csak babona;)
Amikor megfogant, akkor semmit, később viszont:)))))))))))))))
20hkm
Ezt olyan sokszor leírtuk már annak aki még nem terhes:nem lehet érezni a beágyazódást,semmit nem lehet érezni míg ki nem marad a mensi,de itt sokan már minden apró jelet ráfognak a beágyazódásra.
Nincs rózsaszínes maszatolás,nincs barnázás,nincs semmi.Legalábbis egészséges terhesség létrejöttekor nincs ilyesmi.
A tüneteket a pozitív teszt után lehet keresni magadon.
A pocakviszketés meg olyan,mint a csücskös pocak-kerek pocak babonája.Nincs semmi alapja.
Akkor viszket a has amikor már nyúlik a bőr.
Nekem ez úgy most kezdődött épp el.
23 hetes km.
1. kérdés: én kimondottan éreztem hogy terhes vagyok pedig akkor még nem jelezte a terhességi teszt. Más volt a hüvelyváladékom, fel voltam puffadva és feszült a mellem - gyakorlatilag teljesen olyan tünetek mintha meg akarna jönni, de valahogy a méhet máshogy érzi az ember.
2. Szerintem ez nem igaz.
Mikor teherbe estem - orgazmust :) A többit nem éreztem, rá 2 hétre lett egy pozitív teszt.
Viszket a pocakom állandóan, és terhes vagyok - elég közel vagyok magamhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!