Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nap van legalább kettő...

Minden nap van legalább kettő "nem kakilt" kérdés. Ezt tényleg muszáj ennyiszer megkérdezni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Ha aggódik az anyuka, megkérdezi, mit tehetne. A kérdéseket nem csak ugyanazok írják és olvassák, mindig vannak új emberek is, akik nem olvasnak vissza. Persze a kérdező megtalálná a válaszát korábbi kérdések alapján is, de valószínűleg nem elég neki a válasz. Gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amit ne tett volna már fel valaki ilyen vagy olyan formában. Éppen ezért GYAKORI KÉRDÉSEK ezek a kérdések. Újabb vitatémát dobtál fel, ez a kérdés sem az első.
2008. dec. 16. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

azt hiszem, inkább a te kérdésed felesleges...

az ember aggódik és nem mindig talál választ azt előző kérdéseknél. legalábbis megnyugtatót. így ő is kérdez.

iszonyú nézni egy babát aki erőlködik.

légy megértőbb és hagyd figyelmen kívül a téged nem érdeklő kérdéseket! köszi

2008. dec. 16. 12:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem vitatkozni szeretnék, csak pont ez az a kérdés amire amúgy már tényleg sok hasznos és használható válasz érkezett, csak venni kellene a fáradtságot... Ha ezerszer látjuk ugyanazt a kérdést, már kisebb az esélye a válasznak is.
2008. dec. 16. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Szia! Szerintem azért, mert nem mindegy, hogy pl. anyatejes vagy tápos a bébi (ez legtöbbször a sokadik kommentből derül ki), nem mindegy, hogy hány napja nincs kaki, meg még egy csomó olyan dologtól, amitől egyedi lesz a kérdés.

Mindamellett engem is zavar, mert kb 3 kakis kérdés válaszaiból össze lehet rakni minden variációt.

Üdv: egy anyuka, akinek ma már kétszer kakilt a bébije :)

2008. dec. 16. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

ugyan nem a kaki de a pé téma illetve a ha a hőm ennyi akkor mi a baj téma is napi szinten többször előkerül. A tünet nélküli lehetek e terhes ne is mondjam:-)

ja gondolom ezért lepontozás jár. sebaj.

2008. dec. 16. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Én egyetértek. Én is utálom, hogy ugynazok a kérdések ismétlődnek.

Én is veszem a fáradtságot, és rákeresek arra, ami érdekel, és nem tucat kérdést írok ki.

Szóval szerintem simán ez az egyszerűbb nekik.

2008. dec. 16. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Én azt tanácsolom mindenkinek, akit bosszantatnak az egyforma, folyamatosan ismétlődő kérdések, hogy ha van rá pár percük, írják be a keresőbe a kérdés kulcsszavait, és linkeljék be a válaszba a találatokat, meg hogy milyen szavakkal jött ki az eredmény. Hátha leesik a kérdezőnek is, hogy mi lett volna a dolga.

Mondjuk sokat segítene a helyzeten, ha a kereső jobban látható helyen lenne, esetleg ha az új kérdés kiírására kattintva először jó nagyban a kereső jönne be, és csak akkor lehetne kérdést kiírni, ha már az illető kipróbálta volna a keresőt is.

2008. dec. 16. 13:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Az mondjuk tény, hogy az oldal keresője több, mint pocsék! Nem értem miért nem lehet kategóriánként keresni. Én sokszor keresek valamit azzal, ott nincs találat, de mikor kérdést akarok kiírni, valahogy megvan...
2008. dec. 16. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is volt valamelyik nap egy kakis kérdésem, annak ellenére, hogy rákerestem a témára. Mivel a kisfiam 1 hetes, így sajnos nem tudok mit kezdeni azokkal a kérdésekkel, amelyekben 2 hónapos, féléves, 1,5 éves babákkal kapcsolatban kérdeznek...
2008. dec. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!