Amikor teherbe estetek, éreztétek már az ovu után a megjön érzést, derékfájást?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 10:46
2/6 anonim válasza:
Én a nem várt mensi előtt kezdtem el érezni, viszont még most is érzem, egyre jobban. (A 6. héten járok.)Idegbajt kapok miatta ...:-(
3/6 anonim válasza:
semmit nem éreztem, pont ez volt a gyanús.
4/6 anonim válasza:
nem. minden ugyanolyan volt mint a többi hónapban. kezdtem is elkeseredni. meg is lepődtem a + teszten, nem számítottam rá. szóval felesleges találgatni, mert nem tudod megmondani előre
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4.válaszoló.Én meg éppen azért keseredem el minden hónapban,mert az ovu után már érzem,hogy feszülnek a melleim,nem mindig,de néha rámtör naponta olyan enyhe megjön érzés, aztán mindig meg is jön.Én is annak örülnék,ha nem éreznék semmit,maximum 1-2 nappal menzi előtt.
Volt már olyan is,hogy azt írták,biztos a beágyazódást érzem,de ezek szerint csak szimpla PMS,ami már lassan kezd az idegeimre menni.
2010. júl. 29. 13:14
6/6 anonim válasza:
Nem, én sem éreztem semmit. A fogantatás után 10 nappal kezdődtek a tünetek, mellfeszülés, megjön érzés, és nálam álmatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!