Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ! A busz rázása árrhat a babának?

! A busz rázása árrhat a babának?

Figyelt kérdés

13hetes terhes vagyok.Minden nap utazom busszal legalabb 50 percet.Nagyon göröngyös uton halad,konkrétan szétráz.

Lehet ettől baja a babának?

2019. aug. 8. 16:46
 1/6 SHARON TATE ***** válasza:
90%

Ha ez káros lenne már kihalt volna az emberiség.

Egészséges terhességben nem, nem árthat.

2019. aug. 8. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem árt, védi a magzatvíz. Ettől függetlenül én is aggódtam miatta.
2019. aug. 8. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vetélésre vagy hajlamos gond lehet koraterhességben, ha mindketten egészségesek vagytok, ilyen korban már nem igazán.
2019. aug. 8. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
36. Hétig buszoztam átszállással 75 perc az út a munkahelyemhez, és délután újra 75 perc. Semmi gond nem volt,max. a végén már az ülés okozott kellemetlenséget. Véd a magzatvíz,ne aggódj.
2019. aug. 8. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha teheted biztonságban akkor állj a buszon, mert a lábaid felfogják a rázkódásokat és sokkal jobb, mint ülve. De baj nem lesz én is aggódtam. Boldog babavárást!🙂
2019. aug. 9. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltem tőle de nem lett baj 😊
2019. aug. 9. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!