Miért nem érdekli a férjemet hogy mit veszek a babának?
Ő pénze is én mindig megmutatom neki milyen ruhát veettem de csak ránéz és ennyi
Elmentünk kettesben venni babakocsit kérdeztem neki milyen tetszik milyet vegyünk neki mindegy...
Nem értem miért ilyen.
Kiságyat is nekem kellett kivaalasztani
Enyémet sem érdekelte, de udvarias volt egy darabig úgy csinált mintha érdekelné :Ddd
Az sem érdekli mit vesz ő fel, nemhogy a babaruhák.
Most mår iskolások a gyerekeim, nagyon jó apuka, jó férj. Fizeti a gyerekek cuccait és beszerezni is segít őket, de hót nem érdekli mi hogy néz ki
A férfiak nem szeretnek vásárolni. Legjobb, ha a shoppingolók mellett van egy férfi-megőrző, ahol le lehet őket adni. Különben így viselkednek, ahogy az alábbi fotó-gyűjtemény mutatja:
Én ezért vásároltam anyósommal (akivel amúgy is jó a kapcsolatunk).
A férfiak ilyenek. Ha órákig beszélgetnek a ruhákról, meg baba cuccokról, akkor meg az a baj...
6 éves a fiunk, most is mindent én veszek. Ő max ptaktikussági szempontból vizsgálja a dolgokat.
hát engem az se érdekel amit csajom nekem vesz ruhát
örülök hogy soha nem kell vásárolni mennem, ő megveszi, felpróbálom otthon, ha nem jó, visszaviszi
a fėrjemet sem érdekelte anno, de ettől mėg a legjobb apa és imádja a gyerekeit.
Egyszerűen csak nem hozza lázba őt ezek a dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!