Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érdekli a férjemet...

Miért nem érdekli a férjemet hogy mit veszek a babának?

Figyelt kérdés

Ő pénze is én mindig megmutatom neki milyen ruhát veettem de csak ránéz és ennyi

Elmentünk kettesben venni babakocsit kérdeztem neki milyen tetszik milyet vegyünk neki mindegy...

Nem értem miért ilyen.

Kiságyat is nekem kellett kivaalasztani

2019. aug. 6. 19:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
A férjem, mint a 18-as és 19-es apuka. Az autósülést, babakocsit ő nézte, hogy melyik a jobb, biztonságosabb stb. A ruha nem izgatta, pláne szülés elött "az újszülöttnek tökmindegy full fehér vagy cuki cicás, ugyse látja" ezt sokszor hallottam tőle 🙈. Neki teljesen mindegy volt, de az első pillanattól imádja, foglalkozik vele, bármikor vele is hagyhatom, képes ellátni ugyan úgy mint én. Már 2 éves, még mindig nem érdekli, hogy mi van rajta, legyen tiszta (már amennyire egy 2 éves tiszta tud maradni egy kertes házban), de hogy a rózsaszín szoknyában van vagy a kékben neki teljesen mindegy, azt adja rá amit a gyerek kivesz (ésszerű határokon belül persze).
2019. aug. 7. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!