Miért nem érdekli a férjemet hogy mit veszek a babának?
Ő pénze is én mindig megmutatom neki milyen ruhát veettem de csak ránéz és ennyi
Elmentünk kettesben venni babakocsit kérdeztem neki milyen tetszik milyet vegyünk neki mindegy...
Nem értem miért ilyen.
Kiságyat is nekem kellett kivaalasztani
Na akkor már vagy 100000. alkalommal leírom, megint.
A legtöbb férfi SOHA nem akar gyereket!
Csak a nő miatt mennek bele, vagy meg sem kérdik őket erről, csak "besikerül".
3 lányunk van, imádja őket a férjem, nagyon jó apa.
De azt sem tudja melyik szekrény kié a gardrób szobába.
Mai napig forognak előtte ha kapnak valamit ő meg másnapra elfelejti.
Na pukk.
Ettől még szuper apa. 🙆♂️🤷♂️
Az én férjem is ilyen, de így kell szeretni ... Pasiból van😀
Nem szeret vásárolni, a gyerkőc cuccokhoz meg nem is értenek a férfiak annyira (ezt mondja mindig) meg rám bízza mit veszünk, neki mind “egyforma” 😂
Na, akkor hogy egy férfi is válaszoljon:
A kisruhák egyáltalán nem érdekelnek, igazából a nagy részét kaptuk, látom ha valamelyik cuki, tetszik is, de a feleségem válogatta őket, meg vett hozzá, ha nekem kellett volna mindet nézegetni akkor valószínűleg tökönszúrom magam :) Múltkor elküldött két bodyt venni mert hiány volt, megvettem az első kettőt ami legfelül volt és tetszett, csókolom. Egy férfi nem fogja áttúrni az összeset, hogy hátha a tízezrediken cukibb a kismajom.
Babakocsinál érdekelt valamennyire, hogy hogy néz ki, meg a műszaki paraméterek, hogy jó minőségű legyen. De a feleségem nézte ki, ránéztem, jóra értékelték, megvettük, kész.
Kiságyra is teszek, 60x120 mind, fehér vagy krém színűek általában, mind aranyos, nincs rajta mit válogatni, abszolút nem érdekel.
2 hónapos a kisfiunk, amint hazaérek munkából és ébren van, az én ölemben van. Öltöztetem, pelenkázom, fürdetem, beszélek neki, hurcolom, imádom. Segítek ahogy csak tudok. Nincs összefüggés a vásárlás és a gyermek szeretete között. Nálunk a férfiak többségénél legalábbis, szerintem, de nem akarok más nevében nyilatkozni.
Ja és dolgozni is a legfelső pólóban megyek ami a szekrényben van, hacsak nem totál egyszínű a nadrágommal, mert annyit még én is észreveszek, de ezen kívül szerintem mind megy mindhez :)
Szintén férfiként nyilatkozok, mintha szívemből szóltal volna 18-as. :)
Amikor mi mentünk a feleségemmel a kislányunknak vásárolni, nem nagyon érdekelt hogy milyen minta van éppen a ruhákon, milyen színű, mindent a páromra bíztam.
Babakocsinál szintén ő kinézte melyiket szeretné, utána olvastam neten milyen értékeléseket véleményt kapott a kocsi, de ennyi. Kiságynál meg totál mindegy volt számomra milyen színű, van e rajta minta, stb.
Első percektől fogva mindig segítettem a feleségemnek pelenkázni, fürdetni, altatni, etetni, sétálni ... Mindenben! Ahogy hazaérek munkából leváltom hogy pihenjen minél előbb. Hidd el férfiak szemszögében teljesen mindegy miben van a gyerek, vagy miben tolod, miben alszik, a szeretet meglesz ígyis! :-)
Úgyhogy feleslegesen parázol emiatt, szerintem a többségünk ilyen hisz ezek a nagyon részlet kérdések a nőknél fontos.
Engem még nőként se érdekelt. Turkálóból meg innen-onnan másodkézből összeszedett ruhákat vettem a gyereknek, mert minden rohadt ruháját rekordsebességgel kinőtte. Volt olyan ruhája, amit ajándékba kapott és nem volt rajta, de már rá se ment. Mind a ketten nagyon jól keresünk, de semmi értelmét nem láttam ennyi vicket vackot venni neki, úgyse érdekelte se a gyereket, se engem. Egyedül az egészségét befolyásoló dolgokból kapott magas minőségű dolgokat, mert azt fontosnak éreztük, meg egy elég fullos babakocsit, mert az nekem volt segítség vásárláshoz.
A gyerek minden szeretetet megkap és törődést, ez nem a ruháin múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!